Dr van der Hoog – passionate pearl

Afgelopen zondag vond ik dat het weer eens tijd was voor een maskertje. Soms moet ik van mezelf even ontspannen en dit vind ik heerlijk om te doen met een maskertje. Dit keer koos ik voor het passionate pearl masker van Dr van der Hoog.

Het passionate pearl maskertje zit, zoals we gewend zijn van Dr van der Hoog, in een kartonnen hoesje. Hierop staat wat informatie over het masker en hoe lang je hem moet laten zitten. Dit staat ook op het plastic zakje waar het masker zelf in zit.

Volgens Dr van der Hoog is dit masker de ideale basis voor je make-up. Het masker zit vol met voedende en beschermende eigenschappen. Hierdoor verfijnen je poriën en expressielijnen. Ook werkt het masker matterend. Na gebruik van dit masker zou je huid egaal zijn en je flueelzacht aanvoelen. Klinkt fijn! Mijn huid was een beetje onrustig, dus zo’n masker kon ik wel gebruiken.

De substantie van het masker deed me heel erg denken aan yoghurt. Het masker was wit en vrij vloeibaar. Hierdoor bracht ie makkelijk aan. De geur was lekker fris, hij deed me een beetje denken aan een conditioner die ik ooit gehad heb.

In het begin voelde ik het masker heel licht prikkelen, maar na een minuutje was dit over. Passionate pearl moet 10 tot 15 minuten blijven zitten. Ik heb het masker wat langer laten zitten. Hij droogde niet echt op, zoals bij een kleimasker, dus het was lastig om te zien wanneer ik hem er het beste vanaf kon halen. Toen het masker “opgedroogd” was, wist ik gelijk waar de naam vandaan kwam. Het masker had een parel-achtige glans gekregen. Net alsof ik het masker gemengd had met hightlighter.

Ik heb het masker, zoals op de verpakking staat, afgespoeld met lauwwarm water. Ik pak altijd een washandje hiervoor, zodat er niks in mijn ogen komt. Het eraf halen ging heel makkelijk. Na het reinigen voelde mijn huid heel schoon aan. Ik had het idee dat dit masker al het vettige van mijn huid had weggehaald. Het masker werkte inderdaad matterend. Dit is dus geen maskertje voor de mensen met een droge huid. Voor mij werkte het nu erg fijn, omdat mijn huid wat onrustig was. Het masker zorgde er helaas niet voor dat mijn poriën verfijnd werden.

Passionate pearl is een fijn maskertje. Mijn huid voelt schoon aan na dit masker en hij werkt matterend. Helaas werkt ie niet porie verfijnend. Het is dus gewoon een lekker maskertje om te ontspannen, maar niet eentje waar je veel van moet verwachten. Passionate pearl is te koop bij verschillende drogisterijen en kost, net zoals de andere maskertjes van Dr van der Hoog 2,29.

Welk masker heb jij het laatst gebruikt?

xxx Teddy

 

22 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog