Mijn favoriete najaars nagellakjes

Tja, nu het toch echt herfst begint te worden, zie je minder felle kleurtjes. In de herfst en winter draag ik ook veel meer donkere nagellak dan in de zomer. Vandaag laat ik je mijn favoriete donkere najaars lakjes zien. Ik heb even moeten nadenken, maar heb uiteindelijk zes lakjes uitgekozen die ik met het koudere weer graag draag. Kijk je mee?

Als eerste twee lakjes van Catrice. Links zie je Hip Queens Wear Blue Jeans. Dit is een donkerblauwe kleur met een hele subtiele glitter. Erg mooi en past bijna overal bij. Daarnaast zie je London’s Weather Forecast. Dit is een mooie donkergrijs. Grijstinten vind ik sowieso erg mooi en deze donkere tint is daar geen uitzondering op.

Dit geweldige lakje van Manhattan heb ik in Duitsland gekocht. Dit is een sugar effect lakje. Dit lakje heeft een zanderig/suiker effect. De variant die ik heb heet give me sparkle. Dit is een mooie zwarte kleur die een beetje grijzig opdroogt met hele mooie glitters. Prachtig, maar wel vervelend om hem weer van mijn nagels af te krijgen. Rechts alweer een donkerblauwe tint. Dit keer een matte. Dit is de Matte nail enamel van Flormar in de kleur M12. Dit is een hele donkere blauw die compleet mat opdroogt. Er mooi en even wat anders dan normaal.

Dit lakje van OPI vind ik echt prachtig en ik ben stiekem heel erg blij dat ik deze weer meer kan dragen. Dit is Every Month Is Oktoberfest. Dit lakje is onwijs moeilijk te beschrijven. Het is een hele donkerrode tint, die verandert bij een andere lichtinval. Er zit paars in, subtiele glitters en het prachtige wijnrood. Nu ik hem probeer te beschrijven, heb ik gelijk zin om mijn nagels hiermee te lakken.
Last but not least weer een rood kleurtje. Dit is een top speed lakje van Revlon in de kleur Forbidden. Deze kleur is lichter dan die van OPI, en hier zitten geen glitters in. Deze kleur vind ik heel chique en geweldig in combinatie met een gouden glitter topcoat.

Welke lakjes draag jij het liefst in het najaar?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog