The Beauty Budget Tag

Ik ben echt een make-up meisje. Waar anderen misschien het liefst iedere dag een nieuw kledingstuk zouden willen kopen, heb ik dat met make-up. Ik kan uren op het internet zoeken naar de mooiste producten om daar vervolgens een wishlist van te maken. Ik koop lang niet alle producten die ik mooi/leuk vind, omdat ik dat zonde vind en me ook veel te veel geld zou kosten. Ik kwam laatst de beauty budget tag tegen bij Nicky en deze past hier wel bij. Vandaar dat ik deze vandaag voor je invul. Benieuwd?

 1.  Heb je een maandelijks budget om aan beauty spullen uit te geven?
  Niet echt. Ik heb voor mezelf wel een soort maximum wat ik iedere maand in totaal uit mag geven, omdat ik nu op kamers woon en meer kosten heb. Maar echt een maximum voor beauty spullen heb ik niet, omdat ik de ene maand misschien één dingetje koop en een andere maand weer extra veel.
 2. Spaar je voor beautyproducten of koop je impulsief?
  Ik spaar niet heel erg, maar ben zeker niet impulsief. Ik denk wel goed na voordat ik iets koop of ik het echt wil, of ik het nodig heb en of ik het ook echt ga gebruiken. Heel af en toe koop ik wat impulsief, maar dat is dan van een budgetmerk of iets wat heel erg afgeprijsd is.
 3. Als je al het geld wat je hebt uitgegeven aan je stash nu in handen kreeg, zou je dan opnieuw precies hetzelfde kopen?
  Ik zou niet alles hetzelfde kopen, maar wel een deel. Zo heb ik een paar prachtige MAC lipsticks die ik niet zou willen missen, maar ook prachtige palettes en parfums.
 4. Als je heel veel geld te besteden had, aan welke producten zou je dit dan uitgeven?
  Pfoeh, ik denk aan hele lekkere, dure parfums, héél veel MAC lipsticks en mooie oogschaduw palettes van allerlei mooie merken. Oh en goede kwasten.
 5. Stel je krijgt een cadeaubon van €100,- die je mag uitgeven in de parfumerie of Sephora, wat zou je kopen?
  Een prachtig palette uit de kerstcollectie van Too Faced en nog een Naked palette (of 2).
 6. Als high end producten niet zo duur waren, zouden ze dan nog wel aantrekkelijk zijn?
  Ik denk dat het bijzondere er dan voor veel mensen wel een beetje af is, maar ik zou ze zeker nog aantrekkelijk vinden. Het maakt mij namelijk niet veel uit wat de prijs is die ik voor iets betaal, het gaat me echt om de kwaliteit (en een beetje de uitstraling). Ik zou het dan ook helemaal geen ramp vinden als MAC lipsticks ineens maar 5 euro zijn.
 7. Welk duur product was zijn geld volledig waard?
  Sowieso mijn geliefde studio sculpt foundation van MAC. Zonder twijfel. Dat is ook de reden waarom ik hem steeds opnieuw koop.
 8. Welk goedkoop product heeft je compleet verrast?
  De perfect face make-up base primer van P2. Deze primer werkt voor mij echt goed. Hier kun je mijn review ervan vinden.
 9. Wat zijn jouw tips om niet te veel producten te kopen of geld er aan uit te geven?
  Denk twee keer na. Er zijn zo veel mooie producten, maar heb je dit product ook echt nodig? Ga je het echt gebruiken? Als je goed nadenkt over wat je nodig hebt en wat je daadwerkelijk gaat gebruiken, zullen er al veel producten afvallen. Je komt dan niet meer weg met het excuus dat het handig is om een knalgele oogschaduw te hebben voor het geval dat, terwijl je dit nooit draagt.

Heb jij een speciaal budget voor beauty items?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog