5x films om vandaag nog te kijken

Het weekend gebruik ik altijd om even bij te komen van alle drukte van de afgelopen week. Helaas kan ik niet het hele weekend relaxen, want ik moet ook alvast dingen doen voor de week die eraan komt. Zowel voor A Beauty Day als voor mijn studie. De avonden in mijn weekenden probeer ik wel altijd vrij te houden om wat leuks te doen of lekker op de bank te kunnen hangen met een film of serie. Als jij nou net zoals ik van plan bent om eens lekker op de bank te hangen met een leuke film, dan komt dat goed uit. Vandaag laat ik je namelijk 5 films tips zien die je vandaag nog kunt kijken. Benieuwd?

Frozen
Deze film moet gewoon boven aan het lijstje staan. Frozen is zo’n leuke film en ik kan hem echt meerdere keren kijken. Als je niet helemaal lekker in je vel zit of gewoon even een oppepper nodig hebt, dan is dit de film om te kijken op je vrije zondag.

Life as we know it
Deze film vind ik zelf heel erg leuk. Life as we know it is zo’n heerlijke romantische comedy waarvan je stiekem al weet hoe ie af gaat lopen. Toch zit je helemaal in het verhaal en wil je dat het stelletje een happy end krijgt.

The hunger games
Misschien heb je deze film al gezien, maar zo niet, het is echt een aanrader. Het verhaal is erg spannend en de film zelf is leuk om te zien. Je moet wel een beetje van actie houden, want dit is geen romantische comedy.

Bad teacher
I love Cameron Diaz. Cameron Diaz is al sinds ik klein ben een van mijn favoriete actrices. Ook in bad teacher vind ik haar weer geweldig. In deze comedy speelt ze een lerares die het niet helemaal op de juiste manier doet. Als je deze nog niet kent zou ik zeggen: kijken. Maar ook als je hem al wel eens gezien hebt is ie de moeite waard om nog eens aan te zetten.

How to lose a guy in 10 days
Last but not least de film how to lose a guy in 10 days. Deze romantische comedy is net zoals life as we know it enorm voorspelbaar, maar daardoor niet minder leuk. Ik zou zeggen, kijk de trailer even, want die zegt eigenlijk genoeg.

Bovenstaande films staan allemaal op Netflix.

Welke film zou jij willen kijken?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog