Moody monday #6

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het dus alweer tijd voor deel 6 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Uit Pauline’s keuken – pepernoten tiramisu
Dit recept kwam ik tegen tijdens het scrollen op Bloglovin’. Om een beetje in de sinterklaassfeer te komen, wil ik dit recept graag met je delen. Ik heb zelf deze pepernoten tiramisu nog niet gemaakt, maar ik vind hem er wel enorm lekker uitzien. Misschien dat ik deze wel maak als toetje op 5 december.

Muchable – 10 sint schoencadeautjes onder de 15,-
Nog een artikel in de sinterklaassfeer wat ik met je wil delen is deze van Muchable. Hierin laat Romy 10 cadeautjes zien onder de 15 euro. Ben je dus nog op zoek naar sinterklaascadeautjes, bekijk dan dit artikel even voor wat leuke en vooral originele inspiratie.

Esmée lifestyle – zondag zen: ontspannende activiteiten
Het weekend is voor mij echt een moment om te ontspannen en volgens mij denken meer mensen zo over het weekend. Esmée geeft namelijk in dit artikel een paar ontspannende activiteiten die perfect zijn om te doen op een rustige zondag.

A beauty to rock – Lush the magic of Christmas
Misschien wist je dit al, maar ik ben een groot fan van de Lush collecties rond kerst. De producten zien er allemaal leuk uit, ruiken lekker en passen perfect bij het seizoen. De producten die steeds terug komen herken ik zo onderhand al wel. Het Lush product the magic of Christmas wat Griet laat zien in dit artikel, kende ik nog niet. Hij ziet er super kerst-achtig en schattig uit. Deze ga ik zeker even bekijken als ik weer langs de Lush winkel kom.

Vind jij die tiramisu er ook zo lekker uitzien?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog