Too Faced – Unicorn Horn Highlighting Stick review

Too faced Unicorn Horn highlighter stick review

22. Op die leeftijd hoopte ik toch al wel volwassen te zijn. Maar nee hoor, ik huppel in het weekend nog graag op mijn eenhoorn sloffen door het huis. Gelukkig ben ik niet de enige volwassene die nog steeds blij kan worden van eenhoorns, glitters en glans. Too Faced bracht dit jaar namelijk een hele Unicorn collectie uit voor het festivalseizoen. Ja, je leest het goed. Een collectie vol eenhoorn producten. Deze collectie heet Life’s A Festival en bestaat uit onder andere Unicorn Tears, een Rainbow Highlighter én een Unicorn Horn Highlighting Stick. De highlighting stick kocht ik tijdens mijn reis in Amerika. Die moet ik natuurlijk aan je laten zien. Benieuwd?

eenhoorn highlighter review too faced

Moet ik eigenlijk nog zeggen dat ik de verpakking geweldig vind? Ik denk dat dat bijna voor zich spreekt. Oké, in het kort: het kartonnen doosje is al enorm vrolijk door de rosé gouden details, de felle kleurtjes én het feit dat er een eenhoorn op staat. De stick zelf vind ik ook echt prachtig. De stick is compleet rosé goud en is eenhoorn all-over. Zelfs de stick heeft een gedraaide vorm, als een echte eenhoorn hoorn. Love it!

a beauty day review too faced eenhoorn highlighting stick

Volgens Too Faced is deze highlighter geïnspireerd op hun favoriete mystieke dier: de eenhoorn. Deze highlighter stick heeft een creamy formule en is precies en makkelijk aan te brengen voor een prachtige glans. Met deze stick ben je direct party ready!

unicorn horn highlighting stick review swatches a beauty day

Op deze foto kun je goed de kleur en glans van de stick zien. De stick is duidelijk roze en heeft een prachtige, gouden glans. Ziet er goed uit toch? Ook over de geur van deze stick is nagedacht. Hij ruikt heerlijk naar vanille.

unicorn highlighter swatch too faced

Hierboven zie je hoe de highlighter eruit ziet op mijn arm. Wat een prachtige glans! Ik heb sowieso een zwak voor de combinatie van goud en roze, dat vind ik altijd zo mooi. Naast dat ik de kleur van de glans heel mooi vind, is de highlighter ook echt goed gepigmenteerd. Er komt veel kleur én glans vanaf met slechts één veeg. Top!

eenhoorn highlighter effect too faced

Hier zie je het effect van de highlighter op mijn gezicht. Links zie je mijn gezicht met alleen bronzer en blush, rechts draag ik hierbij de highlighter op mijn jukbeen. Wat een mooi effect! De highlighter brengt heel makkelijk aan en is makkelijk met je vingers te blenden. Ook kun je de highlighter goed opbouwen. Haal je de stick één keer over je huid heen, dan creëer je een subtiele glans. Veeg de stick wat vaker heen en weer voor een duidelijkere glans.

De highlighter blijft gedurende de dag goed op z’n plek. Hij slijt wel een beetje door de dag heen, maar dat heb ik met alle highlighters. Wel poeder ik de crème na het aanbrengen nog even af met een klein beetje transparante poeder, zodat hij extra goed blijft zitten.

life's a festival too faced highlighter review a beauty day

Conclusie

Ik ben helemaal blij met mijn eigen eenhoorn hoorn. De Unicorn Horn Highlighting Stick van Too Faced is echt prachtig. De verpakking is om bij weg te dromen, maar ook de glans zelf is magisch. De highlighter is makkelijk in gebruik, goed gepigmenteerd én blijft goed zitten. Wil jij iedereen verblinden dit festivalseizoen? Dan raad ik je deze highlighter stick zeker aan. Of een van de andere producten uit de Life’s A Festival collectie natuurlijk! Deze stick is ook verkrijgbaar in een ijzige, blauwe variant. Ik kocht mijn Unicorn Horn in Amerika, waar ik er omgerekend rond de 22 euro voor betaalde.

Wat vind jij van deze verpakking?

xxx Teddy

Nederlandse beauty blog