Fotofabriek – een fotoboek van mijn roadtrip door Amerika

fotoboek fotofabriek

De road trip die ik door West Amerika maakte, was magisch. Echt een ervaring om nooit te vergeten! Hoewel ik mijn camera niet mee had genomen, heb ik wel enorm veel foto’s gemaakt met mijn iPhone. Bij thuiskomst wist ik gelijk wat ik met een deel van deze foto’s wilde doen: een fotoboek maken! Zo kan ik mijn mooiste foto’s makkelijker aan familie en vrienden laten zien, maar ook voor mezelf vind ik zo’n fotoboek leuk. Dus ik heb mijn mooiste foto’s gebundeld in een fotoboek van Fotofabriek! Vandaag wil ik je een kijkje geven in dit voor mij bijzondere fotoboek. Benieuwd?

Op de voorkant zie je een van de eerste foto’s die ik maakte toen de road trip echt begon. Ik vind dit nog steeds zo’n mooie foto! Ook koos ik ervoor om in de rechterhoek de titel van het fotoboek te plaatsen.

route road trip in fotofabriek foto boek

De eerste pagina heb ik gevuld met de route die wij hebben afgelegd. Ik was bang dat dit korrelig zou worden, maar Fotofabriek heeft een goed stappenplan waarmee je de route kunt opslaan in de juiste kwaliteit. Zo handig. Daarna heb ik de route zelf nog wat aangekleed met leuke plaatjes en informatie over onze route.

fotofabriek kwaliteit fotoboek

Op een van de eerste pagina’s staan de foto’s van de Grand Canyon. Ik heb ervoor gekozen een vaste lay out te gebruiken en hier mijn foto’s in te plaatsen, zodat ze allemaal recht naast elkaar staan. Ik vind dat er namelijk mooi en strak uitzien. Natuurlijk kun je ook zonder lay outs werken en je foto’s zelf de juiste plek geven. Hierbij kun je ze zelfs over elkaar heen plaatsen, mocht je dat willen.

fotofabriek foto

Niet alle foto’s heb ik in zo’n collage geplaatst. Mijn mooiste foto’s plaatste ik over de hele pagina. Ik vind dat altijd zo’n leuk effect geven! Deze foto is gemaakt in Bryce Canyon.

fotofabriek foto album

Uiteraard konden de prachtige foto’s van Antelope Canyon ook niet ontbreken. Dit was ook echt prachtig!

En hier mijn San Francisco pagina! In totaal bevat mijn fotoboek 24 pagina’s, waardoor ik iedere stop erin heb kunnen verwerken. Natuurlijk kun je ook meer pagina’s toevoegen mocht je dat nodig hebben, maar met 24 pagina’s kun je al heel wat!

De vormgeving en inhoud van het fotoboek heb ik zelf gekozen, dus het is logisch dat ik hier erg blij mee ben. Maar ook over de kwaliteit van het fotoboek ben ik erg te spreken. Hoewel alle foto’s dus iPhone foto’s zijn, zien ze er goed uit. Ze zijn totaal niet korrelig of van slechte kwaliteit. Top! Ook het boek zelf is van goede kwaliteit. De pagina’s zijn vrij dik en de kaft voelt ook lekker stevig aan. Dat vind ik altijd wel belangrijk, want het is toch een boek wat vaak open gaat en dus wel tegen een stootje moet kunnen.

Conclusie

Ik ben enorm blij met mijn fotoboek van onze road trip in West Amerika. Dit is echt zo’n boek wat ik er vaak bij zal pakken om weer even te kijken hoe het was. Ook ben ik enorm tevreden over de kwaliteit van het fotoboek én de snelle levering. Mocht je een fotoboek bij Fotofabriek bestellen, dan heb je hem namelijk binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Ideaal! Hier kun je jouw eigen fotoboek van Fotofabriek maken.

Maak jij ook wel eens zo’n fotoboek na je reis?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

  • Wat een gaaf fotoboek!
    Wij hebben bijna dezelfde reis gemaakt! Hoe heb jij de route erin gezet? Dat wil mij nog niet helemaal lukken.

    Groetjes Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog