5x de leukste, gepersonaliseerde uitnodigingen

de leukste, gepersonaliseerde uitnodigingen

Tegenwoordig krijg ik de meeste uitnodigingen voor feestjes of evenementen via Facebook of via de mail. Maar stiekem vind ik het veel leuker om een uitnodiging via de post te krijgen! Dat is toch net wat specialer. Alleen zijn de standaard uitnodigingen die je in de winkel kunt kopen vaak een beetje saai. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg opties om je eigen, gepersonaliseerde uitnodiging te maken! Vandaag wil ik daarom 5x de leukste, gepersonaliseerde uitnodigingen met je delen. Want het is toch veel leuker om je uitnodigingen met de post te versturen én te krijgen? Benieuwd?

Kaartenhuis is zo’n webshop waar je je eigen uitnodigingen kunt maken. Kaartenhuis heeft voor iedere gelegenheid de juiste uitnodiging. Je kunt hem personaliseren, tekst toevoegen op de achterkant en de uitnodiging daarna naar jezelf of direct naar de genodigden sturen. Handig!

kaartenhuis zelf uitnodiging ontwerpen

Verjaardag

Kaartenhuis heeft enorm veel verjaardagskaarten die je kunt personaliseren. Dit is mijn persoonlijke favoriet. Deze is toch te leuk met al die confetti en andere kleurtjes! Wat deze kaart nog leuker maakt, is dat je je eigen foto er in kunt voegen. Zo is het echt jouw verjaardagskaart. Persoonlijker kan eigenlijk niet.

Trouwen

Naast verjaardagkaarten kun je ook terecht bij Kaartenhuis als je op zoek bent naar een trouwkaart. Vaak is het ontwerpen en versturen van een mooie trouwkaart vrij prijzig, maar bij kaartenhuis valt dat enorm mee! Deze groene vind ik zelf heel erg leuk. Hij is vrij simpel, maar ook heel schattig. Daar hou ik wel van. Bij deze kaart hoef je alleen de tekst aan te passen en hem zo jouw ding maken. Uiteraard zijn er ook genoeg trouwkaarten waar je net als bij de verjaardagskaart jullie foto in kunt voegen.

Etentje

Tegenwoordig spreek ik etentjes altijd via whatsapp af, maar hoe leuk is het om je vrienden eens uit te nodigen door middel van een kaart! Deze kaart is ook gewoon te leuk. Ik zie hem al helemaal hangen op de koelkast van je vrienden.

uitnodigingen kaartenhuis

High Tea

Kaartenhuis heeft ook kant en klare kaarten, zoals deze voor een high tea. Hierbij hoef je alleen op de achterkant je bericht/uitnodiging te typen voordat je hem kunt versturen. Handig! Nodig zo in één keer al je vriendinnen uit voor een leuke high tea of stuur er eentje naar een vriendin als cadeau wanneer je er niet bij kunt zijn op haar verjaardag.

Verhuizen

Een verhuizing doorgeven via de mail, Facebook of een ander medium kan natuurlijk, maar zo’n kaart is veel leuker! Personaliseer hem door je foto en gegevens toe te voegen en stuur hem naar al je vrienden en familie. Dan weet je ook zeker dat ze niet over jouw mail of berichtje heen lezen!

Kaartenhuis heeft dus enorm veel verschillende soorten uitnodigingen. Ben je op zoek naar een uitnodiging waar je je foto in kunt plakken? Of juist eentje waar je alleen tekst aan hoeft te passen? Kaartenhuis heeft het. Laten we met z’n alle weer wat vaker echte post sturen, want wie vind het nou niet leuk om post te krijgen?

Hoe verstuur jij jouw uitnodigingen?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kaartenhuis.nl

1 comment

  • Ik ben zelf nog wel echt fan van kaartjes en dus ook uitnodigingen. Mensen zijn tegenwoordig zelfs een beetje ontroerd als je nog aan ze denkt met een kaartje haha! Jammer dat het digitale tijdperk dat zo heeft veranderd. Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog