Urban Decay – Brow Endowed brow volumizer

urban decay brow volumizer review

Ik weet het nog als de dag van gisteren: de eerste keer dat ik mijn wenkbrauwen bijtekende. Ik was zéker niet tevreden met het resultaat. Tja, wat wil je ook met een heel hard en te donker potlood… Maar nu na jaren oefenen én het aanschaffen van de juiste producten, ben ik om. Mijn wenkbrauwen invullen is onderdeel geworden van mijn dagelijkse make-up routine. Normaal gesproken gebruik ik hier altijd een poeder voor, maar laatst probeerde ik eens wat anders. Ik ontving namelijk het nieuwe product van Urban Decay: Brow Endowed. Een Brow Volumizer met zowel een primer als kleur. Vandaag vertel ik je er alles over. Benieuwd?

Allereerst de verpakking: lekker praktisch! Aan de ene kant zit de primer en aan de andere kant de kleur. Ik vind het handig dat ze aan elkaar zitten. Zo is het onmogelijk om één van de twee delen kwijt te raken en heb je ze altijd bij elkaar. Verder vind ik de vormgeving passen bij de stijl van Urban Decay.

Volgens Urban Decay geeft de brow volumizer je wenkbrauwen volume. Dit product geeft je in twee simpele stappen meer kleur en definitie. Allereerst gebruik je de primer voor volume en vervolgens breng je de gekleurde wenkbrauwcrème aan om je wenkbrauwen meer kleur te geven. De long-lastig formule zorgt ervoor dat het product tot wel 24 uur lang op zijn plek blijft.

Hierboven zie je de twee kwastjes. Links het kwastje met de primer, die overigens kleurloos is als je hem aanbrengt, en aan de rechterkant zie je de kleur. Er zijn in totaal vier verschillende kleuren te koop. Ik heb de kleur Neutral Nana.

Op naar het effect van dit bijzondere wenkbrauwproduct! Links zie je mijn wenkbrauwen zonder enig product. Mijn wenkbrauwen hebben van zichzelf al een vrij strakke en mooie vorm, vind ik zelf, dus qua vorm hoef ik nooit zo veel te doen. Wel is het zo dat mijn wenkbrauwen niet zo vol zijn en wel wat opvulling kunnen gebruiken.

Op naar de tweede foto, waar ik zowel de primer als de kleur van de brow volumizer draag. Allereerst bracht ik de primer aan, wat heel makkelijk ging. Het aanbrengen van de kleur ging wat minder soepel. Of nou ja, het aanbrengen zelf is niet moeilijk, maar ik ben gewoon niet zo tevreden over het resultaat. Zoals je kunt zien bij het begin van mijn wenkbrauw zitten hier wat kleine klontjes. Iets wat ik niet echt mooi vind. Ook ben ik verder niet omver geblazen door het effect. Ja mijn wenkbrauwen zijn wat donkerder en lijken een heel klein beetje meer volume te hebben, maar verder? Ik ben zo iemand die graag mijn wenkbrauwen invult en ze daardoor voller laat lijken en laat dat nou iets zijn wat dit product niet doet. Wel blijft het product écht goed op z’n plek. Dus qua houdbaarheid ben ik zeker te spreken over dit product.

Conclusie

Ik denk dat de oogschaduws van Urban Decay toch meer mijn ding zijn. De Brow Endowed brow volumizer van Urban Decay is gewoon niet het product voor mij. Hoewel de kleur wel mooi is, vind ik hem te weinig doen voor mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen lijken wat donkerder, maar ze zijn niet opgevuld. Ik denk dat dit product meer geschikt is voor mensen met lichte wenkbrauwen die hun natuurlijke haartjes nét even wat meer kleur en volume willen geven. Want dan kan het juist een heel natuurlijk product effect geven. Mocht je net als ik echt op zoek zijn naar een product wat je wenkbrauwen opvult, is dit niet de oplossing. De Brow Endowed volumizer kost €28,00. Dat vind ik ook een flinke uitgave voor een wenkbrauwproduct.

Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog