Colourpop – Ultra Satin Lip liquid lipstick

colourpop ultra satin lip

Een tijdje terug liet ik je al twee prachtige oogschaduws van het merk Colourpop zien. Toen ik deze oogschaduws bestelde, kon ik het uiteraard niet laten om alleen deze twee items te kopen. Nope, ineens zaten er ook 5 liquid lipsticks in mijn winkelmandje. Omdat ik enorm veel goede verhalen had gehoord over de liquid lipsticks van Colourpop, wilde ik ze graag proberen. Ondertussen heb ik ze uitgebreid voor je kunnen testen. Vandaag laat ik je daarom de 5 Ultra Satin Lip liquid lipsticks zien die ik uitkoos én vertel ik je mijn mening over deze budget liquid lipsticks. Benieuwd?

Allereerst de verpakking. De liquid lipsticks zitten in een schattig lichroze doosje. Eén van de lipsticks zat in een perzikkleurig doosje, maar waarom dat zo is, weet ik niet. De lipsticks zelf zien er vrij simpel uit. De huls is doorzichtig, de dop is zilverkleurig en de opdruk heeft dezelfde zilveren kleur. Niet heel bijzonder, maar goed, als het product maar wél bijzonder is.

Volgens Colourpop zouden de Ultra Satin Lip liquid lipsticks super lang blijven zitten. Ze zouden daarnaast een satin finish en een hele goede pigmentatie hebben. De liquid lipsticks zijn verrijkt met ingrediënten die je lippen verzorgen en waardoor de lipsticks comfortabel zijn om te dragen. Hoewel de lipsticks long-lasting zijn, zijn ze niet compleet kiss-proof en geven ze een beetje af.

Colourpop heeft énorm veel verschillende kleuren van deze ultra satin lip lipsticks. Zo veel, dat ik echt even bezig ben geweest met het uitzoeken en ook niet makkelijk kon kiezen. Daarom besloot ik vijf verschillende tinten te bestellen. Zo wist ik zeker dat er wat moois tussen zou zitten én kon ik de lipsticks goed testen.

Hierboven zie je de swatches van alle 5 de kleuren. Van links naar rechts zie je: Alyssa – Calypso – Dopey – Echo Park – Frick N’ Frack.

Alyssa wordt omschreven door colourpop als een ‘muted pink’. Het is een lichte roze tint, maar geen barbie roze. Ik zou hem omschrijven als een nude-lichtroze tint. Zoals je kunt zien dekt hij naast op de swatch ook erg goed op mijn lippen.

Calypso is een ‘mid-tone pink’. Calypso is een stuk warmer dan Alyssa, maar zit nog wel in de roze categorie. Ook deze tint dekt weer super op mijn lippen.

Dopey is een mauve met een paarse ondertoon. Dit is de koelste kleur van de vijf en ook de meest paarse. Ik vind dit lila assige paarse wel wat hebben, maar je moet hier wel van houden. Ook Dopey dekt goed met slechts één laagje.

Echo Park is een warme perzik-nude tint. Ik hou wel van dit soort peachy kleurtjes. De dekking van Echo Park is net als de andere tinten erg goed.

Last but not least de donkerste kleur van het stel: Frick N’ Frack. Deze tint wordt omschreven als ‘rosy terracotta’ en daar ben ik het helemaal mee eens. Het is een roestbruine tint met een hint van roze. Zoals je kunt zien is de dekking van Frick N’ Frack ook top.

De liquid lipsticks brengen heel prettig en makkelijk aan. Ze drogen redelijk snel op, maar niet zo snel dat je door moet werken met aanbrengen. Met slechts één veeg dekken de lipsticks goed, iets wat ik zeker een pluspunt vind. Na het aanbrengen voelen de lipsticks prettig aan op mijn lippen. Ze worden niet droog of trekkerig, maar zitten gewoon fijn. Ook drogen ze mijn lippen niet uit. Wat ik wel jammer vind, is dat de lipsticks een beetje afgeven. Al had ik dat al wel verwacht omdat Colourpop dat zelf ook al aangeeft. Ze slijten niet snel, maar vervagen gedurende de dag wel een beetje waardoor je ze wel moet bijwerken als je ze echt een hele dag wil dragen.

Conclusie

Ik vind de ultra satin lip liquid lipsticks van Colourpop erg fijn. De lipsticks zijn echt goed gepigmenteerd, voelen fijn aan op mijn lippen én blijven lang zitten. Daarnaast zijn er bizar veel verschillende tinten verkrijgbaar, dus er zit voor iedereen wel iets tussen. Hoewel ik de lipsticks fijn vind, zijn ze geen vervanging van mijn favoriete liquid lipstick. Die blijft namelijk écht 24/7 zitten en geeft niet af. Maar toch zijn het zeker fijne liquid lipsticks die ik graag draag. Ook zijn ze lekker budgetproof. Ze kosten namelijk $6,50 wat omgerekend zo’n €5,75 is. Een groot nadeel van deze lipsticks is wel de verkrijgbaarheid. Colourpop is in Nederland niet verkrijgbaar. Je kunt wel via hun eigen webshop bestellen, maar dan zit je wel met verzendkosten of invoerrechten. Mijn tip: wacht totdat ze gratis wereldwijde verzending hebben en sla dan je slag.

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog