Urban Decay – Perversion Mascara

urban decay perversion mascara

Mascara is zo’n product wat ik echt al jaren gebruik. Echt jaren. Hoewel het een van mijn favoriete beautyproducten is, want oh wat geeft een likje mascara verschil, is het niet zo dat ik 100 mascara’s heb liggen in mijn collectie. Nee, meestal gebruik ik er twee tegelijk en heb ik één of twee back-ups in mijn kast liggen. Je zou bijna denken dat ik geen beautyblogger ben ;). Toch ben ik de laatste tijd wat meer nieuwe mascara’s aan het testen. Ik gebruik namelijk al zo lang dezelfde mascara. Laatst ontving ik de Perversion mascara van Urban Decay, tijd om die te testen! Vandaag wil ik je laten zien hoe deze mascara  bij mij presteert. Benieuwd?

Allereerst: de verpakking. I like it. De huls heeft een spiegelende zwarte kleur met lila letters. Hij valt lekker op in mijn collectie, hoewel de vorm verder vrij simpel is. De mascara heeft een dik borsteltje met veel haartjes en zoals je ziet ook lekker veel product op het borsteltje.

Volgens Urban Decay kun je met deze mascara voor bigger en blacker mascara gaan. De perversion zou je wimpers langer maken én extra volume geven. Perversion heeft een crème-achtige, volle textuur die niet te droog of vochtig aanvoelt, waardoor hij makkelijk door je wimpers te halen is. Ook zou hij daardoor makkelijk op te bouwen zijn. Let’s test this!

Hierboven zie je het effect van de mascara. Links draag ik niets op mijn wimpers, rechts draag ik de perversion. Zoals je kunt zien is de mascara echt goed zwart. Hij geeft mijn wimpers aardig wat volume aan de aanzet, daar hou ik van. Ook geeft hij mijn wimpers echt wat extra lengte. Ik ben echt blij verrast door dit effect! Wel moet je opletten dat je niet té veel aanbrengt, want dan gaat de mascara een klein beetje plakken. Verder is het aanbrengen heel makkelijk en gaat het borsteltje goed door mijn wimpers heen.

Conclusie

Ik ben enorm tevreden met de Perversion mascara van Urban Decay. Het is een hele fijne mascara die zowel volume als lengte geeft aan mijn wimpers, dat terwijl de meeste mascara’s er bij mij in slagen slechts een van de twee te doen. Een pluspunt dus! Daarnaast is hij ook echt goed zwart en blijft hij de hele dag netjes op z’n plek zitten. Ook niet geheel onbelangrijk. Deze mascara kost €27,50.

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog