De verhuizing – mijn woonkamer decoratie + posters van Desenio

desenio posters woonkamer

Toen mijn ouders me na een week in mijn nieuwe huisje vroegen wat ik er van vond, was mijn antwoord dat ik enorm blij was (en ben) met mijn nieuwe plekje, maar het nog wel een beetje ‘gezelligheid’ miste. Tja, wat verwacht je ook, als je van een studentenkamer van 15 vierkante meter naar een HUIS gaat. Dan heb je nog niet voor ieder hoekje decoratie. En al helemaal niet de eerste week. Ik weet ook wel dat een huis nooit af is, het gewoon met de tijd komt en steeds gezelliger wordt, maar ik kan daar gewoon niet zo goed op wachten. Gelukkig begint het langzaam te komen en heb ik steeds meer leuke decoratie die mijn huis echt gezelliger maakt. Zo ontving ik laatst van Desenio drie prachtige posters voor in de woonkamer. Vandaag wil ik daarom de decoratie van mijn woonkamer met je delen. Benieuwd?

Posters

Dit zijn ze dan! Mijn drie nieuwe posters met lijsten van Desenio. Mocht jij nou net als ik fan zijn van de prachtige posters die Desenio allemaal heeft, dan komt dat goed uit! Ik heb namelijk een persoonlijke kortingscode voor je. Gebruik ‘ABEAUTYDAY’ voor 25% korting op posters. Deze code is geldig tot en met 21 februari 2019 en is niet geldig op lijsten of voor handpicked/collaboration/persoonlijke posters. Volg @desenio op Instagram voor meer inspiratie!

Boven de bank zit een enorm lange plank die de vorige bewoners lieten zitten. Leuk! Daar kon ik wel wat mee. Ik wist gelijk dat het enorm leuk zou staan als ik hier grote posters op zou zetten. Omdat ik een donkerblauwe bank heb en de muren in de woonkamer vrij licht zijn, was ik op zoek naar donkere posters. Deze heb ik bij Desenio gevonden!

De middelste van de drie is by far mijn favoriet. Toen ik deze zag dacht ik direct: dat is iets voor mij. Het is de Forest Mountain poster en hierbij heb ik een gouden lijst gekozen. De andere twee posters hebben een zwart lijst, voor de afwisseling. Links zie je een prachtige poster van een blauwe vetplant: de Blue Succulent poster. Rechts zie je de Green Plant poster, een poster die net even wat anders is, maar die ik ook zeker mooi vind staan. Hoewel alle drie de posters heel anders zijn, heb ik wel drie posters gekozen met natuurmotieven om zo toch een geheel te creëren. Oh ik ben er zo blij mee!

Salontafel

Decoratie op de salontafel vind ik altijd erg leuk staan, maar eerlijk is eerlijk: hij moet ook bruikbaar blijven. Daarom heb ik niet voor een heel groot boek of een kaarsenplateau gekozen, maar deze drie potjes bij elkaar gezet. In de twee blauwe heb ik kaarsjes zitten en in het gouden potje zit een klein vetplantje. Leuk toch? En zo blijft het grootste gedeelte van de tafel gewoon bruikbaar.

Tv meubel

Ook het tv meubel is een plek waar ik lekker los kon gaan met decoratie dingetjes. Zo wist ik direct dat Fred, de Flamingo, naast de tv moest toen ik hem van een vriendin kreeg. Naast Fred staat een klein plantje en een bakje met gouden randjes waar ik nog kleine schelpjes of steentjes in wil doen.

Ook aan de andere kant van de tv komt het goud thema terug. Hier heb ik een klein lampje neergezet en een hele leuke kaarshouder in de vorm van een aap.

Op dit moment is dit de decoratie in mijn woonkamer! Ik ben enorm blij met hoe het er nu uitziet en ook zeker met mijn prachtige, donkerblauwe bank. Hij ziet er niet alleen leuk uit, maar zit ook nog eens heerlijk! Natuurlijk zijn er nog wel plekjes die nog wat leuks nodig hebben, maar voor nu begint het steeds meer ‘mij’ en gezellig te worden. En inderdaad, een huis is nooit af, dus ik ga mooi nog even door.

Hoe zorg jij ervoor dat je woonkamer gezellig word?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog