Primark – najaar shoplog 2018

primark shoplog

Hoewel ik er nog niet te veel aan wil denken, zit het najaar er toch echt aan te komen. Het liefst laat ik nu nog mijn jas thuis als ik van huis ga, maar dat zal snel anders zijn. Ik vind de overgang van de zomer naar het najaar altijd lastig wat betreft kleding. Een dikke trui is vaak te overdreven, maar een T-shirt is ook te enthousiast. Zelf draag ik daarom graag shirtjes met lange mouwen op dit soort dagen. Laatst ging ik samen met een vriendin weer eens naar de primark met als missie wat leuke shirtjes met lange mouwen te vinden. Laten we het erop houden dat dat zeker gelukt is, maar dat ik ook wat andere dingen in mijn mandje gooide. Vandaag heb ik daarom weer eens een Primark Shoplog voor je! Dit keer een primark najaar shoplog. Benieuwd?

primark shoplog najaar

Regenboog Shirt – €8,00

Laten we gelijk beginnen met mijn favoriete aankoop: dit witte shirt met lange mouwen. Maar het is niet zo maar een wit shirt, nee: de zijkant van de mouwen heeft regenboog strepen! Leuk toch? Dit shirt is echt mijn ding. Oh en de schattige afwerking aan de onderkant en bij de mouwen maakt het geheel nog leuker. Ik heb dit shirt dan ook gelijk al gedragen.

Regenboog trui – €13,00

Laten we dan maar  in de regenboog sferen blijven: ik kocht ook een trui met regenboog mouwen. I know, lijkt wel een beetje op dat eerste shirt hè. Klopt. Ik was ook van plan om een van twee te kiezen, maar ik vond ze gewoon allebei té leuk. Tja en voor de prijsjes bij de Primark hoef je het niet te laten. Op deze manier kan ik in de herfst en de winter genieten van mijn regenboogkleding.

Groene blouse – €13,00

Het derde item wat ik kocht is deze groene blouse met leuke mouwtjes. Dit is ook zo’n item waar ik naar op zoek was: lekker makkelijk te combineren en perfect voor het veranderende weer. Naast de leuke kleur ben ik ook helemaal weg van de leuke mouwen. En hij zit ook nog eens heel lekker.

Fluffy jack – €30,00

De meeste dingen die ik bij de Primark koop, liggen rond de €10,00. Dit keer kocht ik een wat ‘duurder’ iets, namelijk dit roze fluffy jack. De buitenkant heeft een roze, geribde stof en de binnenkant is fluffy wit. Ik vond dit jack er zo leuk uitzien! Voordat ik hem paste, was ik een beetje sceptisch, want dit soort dingen zitten bij mij altijd te strak. Gelukkig was dat met dit model niet het geval! Hij is zo lekker comfy!

Unicorn hoofdband – €2,00

Ik koop bij de Primark altijd wel iets wat ik niet nodig heb. Maar dan meen ik ook écht niet nodig heb. Primark heeft namelijk zo veel leuke dingen en soms kan ik iets gewoon niet laten liggen. Deze keer had ik dat met deze unicorn hoofdband. Hoe. Leuk. Is. Deze?! Ja dat bedoel ik dus. Je snapt toch wel dat ik hier voor €2,00 niet aan voorbij kon lopen.

Haarmasker – €4,00

Oké nog eentje in de categorie niet nodig maar oh zo leuk: dit haarmasker met dikke unicorns erop. Ja, check vooral hoe dikkig de unicornis zijn. Ik ben heel benieuwd hoe dit masker er in het echt uitziet en hoe ik er zelf met dit masker op uit zie. Vast heel charmant.

Dat was alweer mijn Primark najaar shoplog! Benieuwd naar mijn vorige Primark shoplog? Die kun je hier vinden.

Heb jij laatst nog bij de Primark geshopt?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog