Purpuz planner – limited edition PINK

purpuz planner review

Mijn eerste studieweek zit erop! Ik vind eerste weken van een studie of studieblok altijd heerlijk. Alles is dan nog inleidend, ik heb er zin in én er is nog geen greintje stress te bekennen. Is gewoon fijn! Hoe verder in de studie, hoe beter ik zelf ook moet plannen. Zonder goede planning raak ik het overzicht kwijt en krijg ik dingen gewoonweg niet gedaan. Want naast mijn studie wil ik ook graag mijn blog en sociale leven een beetje bijhouden. Oh en voldoende slaap is natuurlijk ook een must. Voor het jaar 2019 heb ik al een planner in huis die mij op het lijf geschreven is: hij is namelijk lekker groot én roze. What do I need more? Ik heb het over de Purpuz Planner. Vandaag laat ik deze aan je zien. Benieuwd?

Clen, de oprichter en eerste gebruiker van de Purpuz planner heeft deze ontworpen nadat hij zelf een Burn-out had. De Purpuz planner is volgens hem niet zomaar een planner, het is een life coach op papier. Deze agenda zou je helpen met het opstellen van je doelen, je helpen met het plannen ervan én je helpen met het behalen van je doelen. Op deze manier zou de Purpuz planner je moeten helpen om je succes en geluk te vergoten. Klinkt goed!

purpuz planner

De planner heeft een A4 formaat, waardoor hij misschien niet zo handig is om mee te nemen, maar waardoor er wel echt lekker veel plek voor alles is! Wat ik zelf handig vind van de planner is dat hij iedere maand begint met een maandoverzicht. Vaak zet ik hier verjaardagen in of dingen die ik al ruim van tevoren heb gepland. Zo heb ik aan het begin van de maand een soort reminder als ik dit overzicht zie. Handig toch?

purpuz planner 2019 roze

Natuurlijk gaat het om het echte weekoverzicht. Doordat de planner zo lekker groot is, is er voor iedere dag genoeg ruimte. Ik kan al mijn taken hier duidelijk in opschrijven en er is nog ruimte voor eventuele aantekeningen. Zelf vind ik het dan ook nog fijn om met kleurtjes te werken. Een afspraak krijgt een bepaalde kleur en taken die ik af heb markeer ik ook. Zo heb ik nog meer overzicht.

Naast de mogelijkheid om je taken en afspraken te plannen, bevat deze planner ook allerlei extra’s zoals pagina’s met vragen. Dit is een van de 8 tools die je helpen je dromen om te zetten in een doel, om te plannen en te reflecteren. Deze vragen vallen onder de laatste tool: reflecteren. Zelf gebruik ik deze vragen niet altijd, maar wel als ik ergens tegen aan loop of ben gelopen of wanneer ik alles gewoon even op een rijtje wil zetten. Dit soort extraatjes in de planner kunnen heel handig zijn als je moeite hebt met plannen, visualiseren of reflecteren.

Conclusie

Ik ben enorm blij met mijn roze Purpuz Planner. Ik weet zeker dat ik hier veel aan ga hebben tijdens mijn master. Vooral als het wat drukker wordt met mijn scriptie, vakken die ik volg en tentamens is het fijn om een goed overzicht te maken. Ik kan dan echt niet zonder een strakke planning. Daar helpt deze planner mij erg goed bij! De planner is onder andere verkrijgbaar via de Purpuz webshop, Bruna, Bol.com en in verschillende boekenwinkels. Deze roze variant kost €39,97. De gewone, grijze planner kost €34,99.

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog