Sevenbien

Tegenwoordig schieten de webshops (net als blogs) als paddenstoelen uit de grond. Het online winkelen wordt steeds makkelijker en ook steeds leuker. Laatst kwam ik een hele leuke webshop tegen, namelijk Sevenbien. Sevenbien.nl is een webshop met kleding, accessoires en zelfs schoenen. Deze webshop bestaat nu bijna een jaar en is druk bezig met groeien. Daarom heeft Sevenbien besloten om naast de webshop ook een fysieke winkel te openen.

Sevenbien is opgericht door modeliefhebbers die de laatste trends volgen, maar ook eigen stijl belangrijk vinden. Daarom is de naam Sevenbien ook afgeleid van Se Ve Bien. Dit is Spaans voor “dat staat je goed”. Sevenbien levert je de nieuwste kleding, maar wel met de ruimte om jezelf te zijn.

Webshops zijn heel leuk en handig, maar als je net als ik wat langer bent dat gemiddeld weet je misschien wel dat het niet altijd even makkelijk is. Ik vind het soms echt lastig de juiste maat te selecteren, omdat ik niet weet of een kledingstuk wel lang genoeg voor mij is. Broeken durf ik ook echt niet online te bestellen, alleen als ik dat specifieke model al eens heb gehad. Daarom vind ik het een hele slimme zet van Sevenbien om een fysieke winkel te openen. Zo kunnen klanten die niet graag online winkelen ook genieten van de items. Maar echt vanzelf gaat het openen van een winkel natuurlijk niet.

Voor een winkel heb je een mooi pand nodig en dit ligt niet voor het oprapen. Zodra je er een gevonden hebt, moet er vaak veel aan gebeuren. Zo ook bij Sevenbien. Hier zie je het pand tijdens de grote verbouwing. Het team van Sevenbien heeft hard gewerkt om hier iets moois van te maken.

Ik weet niet hoe het hele pand is geworden, maar de ingang belooft al veel goeds. Wat me gelijk opvalt is het oog voor detail. Er is veel aandacht besteed aan de presentatie, waardoor ik het idee krijg dat Sevenbien geen half werk levert. Dit is dan ook precies wat Sevenbien wil bereiken. Sevenbien beweert namelijk niet zo te zijn als andere webshops. Sevenbien vindt de manier waarop wordt omgegaan met klanten heel belangrijk en dit telt daarom zwaar mee in hun beleid. Dat vind ik fijn om te horen!

Een winkel past heel goed bij dit idee. Sevenbien ziet het openen van een winkel als de ideale gelegenheid om extra service te bieden. Zo kan het team van Sevenbien de klanten nog persoonlijker benaderen. In de winkel kun je je bestelling ophalen, natuurlijk kleding passen en kopen, maar ook om stijladvies vragen.

Ben je benieuwd geworden naar Sevenbien? Aankomende zaterdag gaat de winkel met damesmode in Harderwijk open en kun je de items van Sevenbien daar bekijken. De winkel ligt op steenworp van het Dolfinarium. Het adres is: Kerkplein 6. Woon je nou niet in de buurt of vind je online shoppen wel lekker makkelijk? Dan kun je natuurlijk ook gewoon de webshop eens bekijken. Harderwijk ligt helaas niet bij mij om de hoek, dus ik gooi mijn virtuele mandje vol onder het genot van een kopje thee.

Shop jij vaak kleding online?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sevenbien

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog