Gosh – eye liner pen

Vorige week liet ik je al een eye-liner potloodje zien van Action. Naast potloodjes gebruik ik ook vaak vloeibare eyeliner. Als ik er tenminste tijd voor heb. Ik vind het soms nog lastig om beide lijntjes perfect gelijk te krijgen. Helemaal als ik een wing wil maken… Ik hoopte dat de eye liner pen van Gosh dit allemaal wat makkelijker zou maken.

De verpakking is vrij simpel. Het is een klein potje met een langwerpig kwastje. Het is erg handig dat het handvat zo lang is, dit ligt lekker in je hand. Het kwastje zelf lijkt een beetje op een stiftpuntje. Het zijn niet allemaal losse haartjes, maar eerder een soort kussentje. Als een soort viltstiftje. Ik vind hem vrij dik, maar het uiteinde is wel spits.

Volgens Gosh accentueert deze vloeibare eyeliner je ogen door de diepe en intense zwarte kleur. De eyeliner droogt snel en je kunt zowel dikke als dunne lijntjes trekken met het puntje. Ook zou de eyeliner moeten zorgen voor een mooi en langdurig resultaat.

Met deze eyeliner kun je verschillende lijnen zetten. Als je hem een beetje schuin tegen je huid aan houdt, krijg je een dikke streep zoals op de eerste swatch. Hou je hem alleen met het puntje tegen je huid kun je de laatste twee strepen maken. Wat me wel opviel was dat het begin steeds heel mooi zwart is, maar ie aan het einde wat minder goed dekt. Op zich is dit niet een heel groot probleem, aangezien ik mijn eyeliner nooit perfect in één streep op mijn ooglid krijg.

Toch vind ik het kwastje niet heel handig. Hij is toch te dik naar mijn idee en hij beweegt ook niet makkelijk mee. Een mooie eyeliner zetten lukt me wel met dit kwastje, maar makkelijk is anders.

De eyeliner droogt wel heel snel. Dat is erg handig, want ik veeg nog wel eens per ongeluk mijn eyeliner uit. Doordat ie echt opdroogt blijft deze eyeliner ook vrijwel de hele dag op z’n plek zitten. Aan het eind van een lange dag is ie wel wat minder strak en minder zwart, maar dat heb ik wel vaker.

Ik ben niet laaiend enthousiast over deze eye liner pen van Gosh. Het is een leuke eyeliner, maar hij is niet geweldig. De houdbaarheid is goed en hij droogt lekker snel, maar hij is het net niet voor mij. Deze eyeliner kost 7,99. Dit vind ik toch wel aardig aan de prijs voor deze eyeliner.

Welke eyeliner gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog