What’s in my sport bag

Sinds een paar maanden ga ik samen met een vriendin ongeveer twee keer per week naar de sportschool. Aangezien ik nog nooit in een sportschool geweest was, wist ik de eerste keer niet zo goed wat ik allemaal mee moest nemen. Na een paar keer had ik door wat ik echt nodig had en wat ik lekker thuis kon laten. Vandaag wil ik je daarom laten zien wat ik allemaal mee neem als ik ga sporten.

De tas die ik mee neem is eigenlijk altijd dezelfde. Ik gebruik deze zwarte converse tas die ik al sinds de middelbare school heb. Hij is lekker groot, waardoor er veel in past. Ook kan ik hem makkelijk om mijn schouder hangen als ik ook nog een andere tas bij me heb.

Sporten is het fijnste in speciale sportkleding, deze zitten dan ook standaard in mijn tas. Natuurlijk kun je ook een gewone legging en een shirt aan doen, maar ik merk dat kleding die er speciaal voor gemaakt is toch het fijnste is. Een joggingsbroek had ik nog, maar een echt sportshirt niet. De broek en het shirt komen beide van H&M. Ik zie veel meiden met een speciale sportlegging, maar aangezien ik deze broek nog had en ie fijn zit, gebruik ik altijd deze.

Ook sportschoenen mogen niet ontbreken in mijn tas. Ik gebruik oude Adidas gympen, aangezien ik niet echt hardloop. Zodra je veel hardloopt heb je misschien wel betere schoenen nodig, maar voor in de sportschool vind ik dit voor nu prima. Verder heb ik ook een flesje water of een bidon bij en mijn oortjes om muziek te luisteren.

Niet alleen voor tijdens het sporten heb je dingetjes nodig, ook voor na het sporten neem ik spullen mee. Sowieso heb ik altijd twee handdoeken bij. Één voor tijdens het sporten en eentje voor na het douchen. Ik douche altijd na het sporten in de sportschool aangezien ik niet even snel naar huis kan en het wel fris vind. Ik neem altijd slippers mee die ik draag onder de douche. Dat vind ik fijn en ook hygiënisch. Op dit moment heb ik een foaming shower gel van Hema in mijn tas zitten om me mee te wassen onder de douche.

Na het douchen doe ik vaak nog wat deodorant op en borstel ik mijn haren met een klein borsteltje. Verder heb ik altijd een spiegeltje mee, een lippenbalsem en een stiekje die ik vaak tijdens het sporten draag.

Wat neem jij mee als je gaat sporten?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog