5x series die je in een paar dagen zou kunnen kijken

Soms is het heerlijk om een hele dag series te kijken. Ik kan soms helemaal opgaan in een serie en wil gelijk weten hoe het afloopt. Op dat moment is er dan ook niets vervelender dan nog een half jaar moeten wachten op de volgende aflevering. Misschien herken je dit wel en daarom heb ik 5 series op een rijtje gezet die je in een paar dagen zou kunnen kijken én helemaal af kunt kijken. Benieuwd?

Breaking Bad
Een bekende serie om mee te beginnen: Breaking Bad. Breaking Bad gaat over een scheikunde docent die kanker krijgt en zijn familie niet zonder geld achter wil laten. Daarom zet hij een meth lab op met een oud-leerling van hem. In het begin moest ik er echt inkomen, maar de serie is (als je eenmaal in het verhaal zit) onwijs spannend. Ik heb op het puntje van de bank gezeten tot de laatste aflevering en hoewel ik het einde al verwachtte, kwam het toch op een verrassende manier.

Gossip Girl
Gossip Girl kijk ik op aanraden van vriendinnen. Ik ben nog helemaal niet ver, maar ook deze serie mag niet in dit lijstje ontbreken. Het is een echte meiden serie die niet heel erg spannend is, maar je blijft wel kijken. Het gaat over de levens van verschillende personen uit de rijkere klasse in New York. Ik begin het steeds leuker te vinden en kan me helemaal verplaatsen in de verschillende personages. Dit is echt een meidenserie die perfect is om te kijken tijdens een avondje me-time.

Prison Break
Prison Break heb ik samen met mijn vriend gekeken en wat was deze spannend. Het verhaal is erg goed, de acteurs zijn helemaal niet vervelend om naar te kijken en het is mega spannend. In deze serie zit de broer van Michael onterecht in de gevangenis. Michael laat het er niet bij zitten en gaat zelf de bak in om zijn broer er uit te kunnen halen. Dit is echt een aanrader als je wel van een beetje actie houdt. Ik las laatst ergens dat ze misschien nog een seizoen gaan maken, maar hoe ze dat gaan doen vraag ik me af, omdat het echt wel een duidelijk einde had…

Arrow
Ook Arrow is echt een aanrader om te kijken. Deze serie gaat over Oliver. Oliver heeft schipbreuk geleden en komt na 5 jaar weer terug bij zijn familie. Hij is een compleet ander persoon geworden en wil zijn stad beschermen door zich voor te doen als the Arrow. De afleveringen bestaan vaak uit kleine verhaaltjes op zich, maar om het geheel te snappen moet je ze wel echt allemaal kijken.

Drop Dead Diva
Drop Dead Diva heb ik zelf nog niet gezien (de andere, bovenstaande series al wel), maar deze staat nog hoog op mijn te-kijken-lijstje. Als ik het goed begrepen heb gaat deze serie over een vrouw die een auto-ongeluk krijgt en dan “wakker wordt” in het lichaam van iemand anders. Volgens mij is dit ook echt een meiden serie om te kijken tijdens een lekker avondje bankhangen.

Heb jij nog aanraders?

xxx Teddy

Mijn nieuwe lay-out maakt de video’s in berichten veel te groot, waardoor ze door mijn sidebar heen lopen. Heel gek en niet echt handig… maar het is me helaas niet gelukt om het op tijd op te lossen. Sorry hiervoor!

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog