De leukste pop-up stores in Hoog Catharijne

Vroegâh ging ik regelmatig met een vriendin of mijn moeder naar Utrecht om te shoppen. Vaak liepen we met een sneltreinvaart door Hoog Catharijne heen, waarbij we een korte stop maakten bij de V&D om daarna snel het oude centrum van Utrecht in te duiken. Hoog Catharijne had wel veel winkels, maar echt gezellig was het er niet. Nu, jaren later is Hoog Catharijne compleet vernieuwd. Het is een super mooie indoor mall geworden die uitnodigend is en waar je makkelijk een dagje zoet kunt zijn. Ook een leuk ding van het nieuwe HC: ze hebben regelmatig leuke pop-up stores! Oftewel: winkels die er slechts tijdelijk zitten. Vandaag wil ik de leukste pop-up stores in Hoog Catharijne van dit moment met je delen. Ik kan je alvast verklappen dat ze alles te maken hebben met de naderende feestdagen. 

Pop-up stores in Hoog Catharijne

kneipp gift shop pop-up utrecht

Kneipp gift shop – 22 november t/m 5 december

Kneipp is een merk wat ik al heel lang ken. Vroeger hadden wij thuis allemaal verschillende badoliën van dit merk waar ik eens in de zoveel tijd mee in bad mocht. Dat was altijd een feestje! Tegenwoordig staat het merk voor mij bekend om haar heerlijke douchegels en tijdens de opening van de gift shop kwam ik er achter dat het merk ook heerlijke thee verkoopt! De gift shop is super leuk aangekleed (heel instagrammable) en in het weekend zijn er allerlei leuke dingen te doen. Zo kun je bij aankoop van een product een gedichtje laten schrijven, inpak-tips krijgen én een stoelmassage nemen. Daar wil je toch gewoon heen?

pop-up stores hoog catharijne loavies

loavies pop-up store utrecht

Loavies – 15 november t/m 31 december

Sinds vorige week heeft ook de Loavies pop-up store haar deuren geopend. Mocht je Loavies niet kennen: het is, kort door de bocht, een kledingwebshop. Als je op zoek bent naar een leuke kerstoutfit, dan ben je bij de store van Loavies aan het juiste adres. Speciaal voor de feestdagen verkoopt Loavies haar party collection in deze pop-up store. Kan een kledingstuk voor jou nooit genoeg glitters hebben? (I feel you). Dan raad ik je aan om hier zeker even een kijkje te nemen! Wel belangrijk om te weten: Loavies verkoopt hier echt alleen haar party collection. Voor een basic shirtje zul je dus toch online moeten shoppen.

pop-up stores hoog catharijne kerst

It’s all about Christmas – eind oktober t/m ?

Omdat dit mijn allereerste kerst is dat ik zelf een boom in huis ga halen, ben ik helemaal into de kerstversiering. Ik zie niet op tegen de naalden van de kerstboom waar mijn huis mee bezaaid gaat zijn. Nee, dat is nog wel mijn minste zorg. Ik maak me vooral zorgen om alle glitters die ik vrijwillig in huis haal. DAT is pas een klusje om die allemaal op te ruimen. Ben jij een echte kerstliefhebber en kun je uren rondneuzen in kerstwinkels? Dan is It’s all about Christmas een hele leuke winkel om een bezoekje aan te brengen. De winkel is gevuld met de mooiste kerstballen die op kleurschema gesorteerd zijn. Hoe lang de winkel er nog zal zijn, is mij niet duidelijk. Ik ga ervan uit dat hij er nog wel even zit en je in ieder geval nog genoeg tijd hebt om te er heen te gaan voordat het kerst is.

Dat zijn wat mij betreft de drie leukste pop-up stores in Hoog Catharijne van het moment! Wat er in de winkels zit, verandert regelmatig, waardoor een dagje shoppen in Hoog Catharijne nooit hetzelfde hoeft te zijn. Ik ben benieuwd wat er na de feestdagen aan pop-up stores komt.

Wat vind jij van dit soort pop-up stores?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog