Gekeken films december 2014

Veel mensen gaan met kerst uitgebreid naar familie, maar het kan ook heerlijk zijn om juist niets te hoeven. Gewoon lekker op de bank in je kersttrui, warme chocomelk, een warm dekentje en een leuke film. Afgelopen maand heb ik weer wat leuke films gekeken, misschien zit er wel eentje voor jou bij om te kijken.

The Truman Show (1998)
De eerste film die ik deze maand keek, is The Truman Show. Een wat oudere film, die al een tijdje op mijn “te kijken lijstje” stond. Ik keek hem via Netflix. Een erg leuke film. Het is een comedy, maar er loopt ook een liefdesverhaal door heen.

I am number four (2011)
Samen met vriendlief keek ik naar I am number four. Een spannende film met wat science fiction elementen erin verwerkt. Je moet er van houden, maar ik vind het wel leuk. Ook is het helemaal geen straf om te kijken naar Alex Pettyfer.

Gooische Vrouwen 2 (2014)
Ja, Gooische Vrouwen 2 mag niet ontbreken in dit lijstje. Toen ik hoorde dat er een deel twee gemaakt werd, wilde ik er gewoon heen. Deze film heb ik in de bioscoop gezien, een paar weken nadat ie was uitgekomen en de zaal zat nog helemaal vol. Een erg populaire film en ik snap helemaal waarom. Echt een aanrader!!

Neigbours (2014)
Afgelopen weekend heb ik met wat vrienden de film Neigbours gezien. Een hele leuke comedy waar ik echt een paar keer hardop om heb moeten lachen. Dit is zeker een aanrader als je met vrienden of vriendinnen een relaxte film wil kijken. Oh en het is altijd een goede keuze voor de mensen die Zac Efron knap vinden.

Dit waren alle films die ik afgelopen maand gekeken heb. Als ik ze zo op een rijtje zet, zijn het er helemaal niet zo veel. Naast films kijk ik namelijk vooral series.

Ken jij een van deze films?

xxx Teddy

 

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog