Mijn Christmas playlist

Om te beginnen wil ik je een hele fijne kerst wensen! Vandaag vier ik samen met de familie van mijn vriend kerst. Gezellig samen zijn en lekker eten. Mooie kleding, mooie make-up en vooral de gezelligheid maakt het compleet. Vandaag wil ik je graag laten zien welke kerstliedjes er naast die van Mariah Carey uit mijn boxen klinken. Kijk je mee?

Ariana Grande – santa tell me
Als eerste een kerstliedje van Ariana Grande. Ik vind Ariana echt onwijs schattig en haar nummer ook. Santa tell me is een heerlijk lief liedje om zachtjes op de achtergrond aan te zetten voor een romantisch sfeertje.

Train – shake up christmas
Van dit nummer word ik echt onwijs vrolijk. Ik krijg hiervan echt gelijk zin in kerst en alle gezelligheid die hier bij komt kijken. Shake up Christmas is echt een groot favoriet van mij om tijdens de feestdagen (en stiekem al een paar weken van tevoren) te luisteren.

Michael Bublé – all i want for christmas is you
Michael Bublé heeft een heel album met kerstliedjes. Deze is erg leuk om gewoon lekker op te zetten. Toch springen er twee nummers uit die ik net een keer vaker aan zet. Als eerste All I want for christmas. Dit is een heel bekend nummer, maar Michael maakt het net ietsjes anders. Leuk!

Michael Bublé – white christmas
Ook White christmas doet het goed. Dit duet met Shania Twain is erg leuk om naar te luisteren.

Natuurlijk luister ik ook naar die golden oldies die echt bij kerst zijn gaan horen, maar ik vond het wel leuk om de wat minder bekende liedjes met je te delen. Misschien kun je je playlist hiermee wel aanvullen!

Welk nummer hoort volgens jou echt bij kerst?

xxx Teddy

 

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog