a tag day – the Christmas tag

Vandaag is het alweer tweede kerstdag. Nog even het laatste dagje genieten en het zit er alweer op voor dit jaar. Om toch nog een beetje in de kerst sfeer te blijven, heb ik vandaag de Christmas tag voor je ingevuld. Kijk je mee naar mijn antwoorden?

Wat is je favoriete kerstliedje?
Gisteren liet ik je al mijn favo liedjes zien die ik graag luister tijdens kerst, maar als ik echt zou moeten kiezen… dan ga ik voor die van Train. Shake up Christmas is gewoon zo’n onwijs leuk nummer waar ik echt vrolijk van word.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Love Actually, zonder twijfel! Ik heb deze film op dvd en heb hem al zo vaak gekeken. Het blijft gewoon echt een leuke film waar je een warm gevoel van krijgt.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Wij doen eigenlijk nooit cadeautjes met kerst, dus ik heb ook geen speciaal kerstverlanglijstje. Wel zou ik heel graag het carousel palette van Too Faced willen hebben, maar dat zal helaas niet gaan. Too Faced is niet te koop in Nederland en ik ben hem op internet nog niet tegen gekomen.

Wat is jouw favoriete make-up look voor de kerst?
Bij kerst denk ik gelijk aan rode lippen, dus dat zou mijn eerste antwoord zijn. Maar aangezien ik ook ga eten en drinken tijdens kerst, is dat niet het beste idee. Ik denk dat ik dan toch liever ga voor een wat donkerdere ooglook, met een nude of lichtroze lipstick. Zo hoef ik me geen zorgen te maken over mijn lippen.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Kerst is toch iets speciaals en daar haal ik dan ook graag wat leuks voor uit de kast. Als ik een dagje thuis ben kan ik ook heel erg genieten van een lekkere dikke trui met een fijne broek, maar het liefst draag ik met kerst een mooi zwart en chique jurkje.

Wat is je droomplek tijdens kerst?
Het lijkt me heel gaaf om tijdens kerst in Londen of Parijs door te brengen. Kerst is van zichzelf al romantisch, maar op één van deze twee plekken is het waarschijnlijk extra romantisch. Ik ben wel bang dat het juist rond deze tijd van het jaar heel druk is daar….

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je liever binnen van een kop warme chocolademelk?
Ik hou van sneeuw, maar ik ben ook een enorme koukleum. Ik denk dat ik eerst een half uurtje in de sneeuw speel, om daarna de hele middag lekker binnen te zitten met een dekentje en warme chocolademelk. Een leuke film of serie erbij, de open haard aan en je hebt de perfecte combinatie.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Ik vind het met kerst vooral belangrijk en ook heel leuk om gewoon gezellig samen te zijn. De hele familie is dan bij elkaar. Ik zie mijn familie niet heel erg vaak, omdat we ver uit elkaar wonen, dus dan is het ook extra leuk om elkaar weer te spreken.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Eerste kerstdag vier ik bij mijn vriend. Hier gaan we met zijn familie samen eten en gezellig kletsen. Tweede kerstdag vier ik thuis, waarschijnlijk heel relaxed. Samen zijn, een filmpje kijken en lekker gourmetten in de avond. Het was lastig om met de hele familie tijdens kerst af te spreken, dus dit doen we twee dagen later. Zo kan iedereen erbij zijn.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Wij hebben ieder jaar een echte kerstboom in huis. Vaak een vrij grote. Dat vind ik altijd zo gezellig staan!

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Onze kerstboom heeft geen thema. We hebben een grote doos met allerlei soorten en maten ballen die we gewoon in de boom hangen. Wat lichtjes en slingers erbij en hij is lekker fout en glimmend.

Wat is je favoriete kerstsnack?
Oeh, dan ga ik voor die heerlijke chocolade kerstkransjes, of die koek kerstkransjes. Ik kan echt niet kiezen. Die zijn altijd zo onwijs lekker!

Wat is jouw favoriete kerstsnack?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog