Dr van der Hoog – fabulous fruits masker

Nu ik vakantie heb, heb ik ook wat meer tijd voor mezelf. Tijd om even te relaxen, of een dagje zonder make-up rond te lopen. Daarom heb ik ook weer eens een lekker maskertje gebruikt. Ik koos voor het fabulous fruits maskertje van Dr. van der Hoog. Kijk je mee of het wat is?

Het fabulous fruits maskertje zit, zoals we gewend zijn van Dr. van der Hoog, in een langwerpig kartonnetje. Hier zit een plastic zakje in, met precies dezelfde opdruk. Het felgekleurde zakje doet me een beetje aan de zomer denken en dat kan ik wel gebruiken tijdens deze koude dagen. Ook de naam “fabulous fruits” vind ik erg leuk gekozen.

Volgens Dr. van der Hoog verwijdert dit crèmemasker dode huidcellen, maar stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het masker werkt diepreinigend en egaliserend, waardoor je een fris en fruitig resultaat krijgt. Klinkt als een fijn maskertje! Mijn huid kan met dit weer wat droog zijn, maar ook een beetje onrustig. Ik hoopte dan ook echt dat dit masker mijn huid weer even op zou knappen.

Dit masker is echt een crème maskertje. De substantie is vrij dik, waardoor je al snel een dikke laag op je gezicht hebt. Dit is niet erg, maar dit droogt wel iets langzamer. Het masker moest eigenlijk 10 tot 15 minuten intrekken, maar ik heb hem wat langer laten zitten. Gelukkig ruikt het masker lekker, dus het is niet erg als ie wat langer moet blijven zitten.

Ik het masker met lauw water verwijderd en daarna mijn gezicht droog gedept. Mijn huid was een heel klein beetje rood, maar na vijf minuten was dit gelukkig weer weg. Mijn huid voelde zacht aan, was goed gereinigd en leek ook iets egaler. Natuurlijk is dit geen wondermasker wat plekjes als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, maar ik had wel het idee dat dit masker mijn huid echt even een oppepper gaf.

Ik ben erg tevreden over het fabulous fruits masker. Hij gaf mijn huid echt even de extra verzorging die het nodig had. Dit maskertje kost 2,29.

Naast het fabulous fruits masker, heeft Dr. van der Hoog nog enorm veel andere maskertjes. Zo is dit masker ook in een Raspberry variant te koop en heeft Dr. van der Hoog speciale maskertjes die je met je vriendin kunt delen. Hier zitten dan twee dezelfde maskertjes in voor een girls night. Super leuk! Op de foto zie je de Glitter glow variant.

Ben je enthousiast of nieuwschierig geworden? Dat komt goed uit! Als je de kortingscode DRHOOG14 gebruikt bij de online drogist, krijg je 25% korting op het hele assortiment van Dr. van der Hoog.

Gebruik jij vaak een maskertje?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand geomen in samenwerking met Drogistplein

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog