Gekeken films juli 2014

Doordat het vakantie is, heb ik lekker veel tijd en kan ik dus veel films kijken! Er waren een paar films in de bioscoop die nog op mijn “te kijken” lijstje stonden. Dit was de perfecte maand om ze te gaan bekijken. Kijk je mee naar de films die ik afgelopen maand gezien heb?

22 Jumpstreet (2014)
Als eerste keek ik samen met mijn vriend en zijn beste vriend met zijn vriendin 22 jump street. Mijn vriend en ik hadden 21 jump street ook al gezien, dus we moesten het vervolg wel kijken. Wat een leuke film! Actie en humor, daar hou ik van. Ook vond ik het helemaal niet erg om …. minuten tegen Channing Tatum aan te kijken.

Malificent (2014)
De tweede film die ik gezien heb is Malificent, eindelijk! Deze wil ik al zien sinds ik hoorde dat ze er een film over gingen maken. Ik ging samen met mijn moeder. Wauw, ik had niet verwacht dat deze film zo mooi zou zijn. De beelden zijn echt prachtig. Een aanrader!

Step up 5 all in (2014)
Als echte dansliefhebber (ik dans al jaren) heb ik alle step up films al gezien. Allemaal meerdere keren. Samen met hetzelfde clubje als 22 jump street ben ik naar step up 5 gegaan. Het verhaal is wel voorspelbaar omdat ik de vorige step up films al ken, maar daarom niet minder leuk. Ik hou van dit soort feel good films. Ik krijg gelijk zin om zelf ook te dansen.

The bounty hunter (2010)
Natuurlijk ben ik niet alleen maar naar de bioscoop geweest, maar heb ook nog gebruik gemaakt van mijn netflix account. Naast de series die ik volg heb ik The bounty hunter gekeken. Deze wilde ik al een tijdje zien en toen ik hem ontdekte op netflix ben ik hem gelijk gaan kijken. Lekker in mijn eentje, soms ook heerlijk!

Welke films heb jij afgelopen tijd gezien? Of heb je nog aanraders?

xxx Teddy

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog