Scent chips

Een lekker geurend huis of een lekker geurende kamer, daar wordt ik altijd erg blij van. Ik had mijn eerste olie brandertje gekocht bij Xenos met een wax melt met vanille geur. Ik werd de geur van vanille een beetje zat, maar de andere geuren die Xenos had, vond ik niet zo lekker. Toen ik deze scent chips tegen kwam werd ik zo blij! Wat een lekkere geurtjes!

De scent chips leg je in een olie brander met een waxinelichtje eronder. De wax smelt en de geur komt vrij. Het leuke aan de chips vind ik de enorme variatie. Er zijn zó veel verschillende geuren. Van mierzoet tot kruidig. Voor iedereen zit er wel een lekkere geur bij. Ik vond er zo veel lekker, maar mocht er van mezelf eerst een paar. Om te proberen. Je kunt de chips in verschillende aantallen kopen. Je kiest een maat doosje waar een vast aantal bij hoort. Ik koos voor 8, dit is het kleinste doosje.

De chips hebben een hele leuke vorm. Ze zijn in de vorm van een blaadje en hebben ook nerfjes waardoor ze er nog meer op lijken. Ze zijn best klein, maar je kunt er toch wel een aantal keer mee doen. Als je het waxinelichtje uit doet worden ze gewoon weer hard. Omdat je er acht hebt is het ook niet zo erg dat ze niet heel lang mee gaan, zo kun je lekker afwisselen.

Op het doosje staat dat je drie chips moet gebruiken per keer, maar dit heb ik niet gedaan. Voor mijn kamer is één prima. Ik laat het waxinelichtje ook niet de hele avond of middag aan. Mijn kamer ruikt dan lekker, maar niet te overdreven. Mijn favoriet is toch wel de chip met peer geur. Deze is zo lekker!

Ik vind het een heel leuk concept met die doosjes. Veel variatie en ook echt lekkere geuren. Voor een doosje van acht scent chips betaal je volgens hun webshop 3,95. Ik weet niet meer precies wat ik ervoor heb moeten betalen in de winkel, maar het zal niet veel meer zijn geweest.

Heb jij ook een olie brandertje?

xxx Teddy

29 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog