NYX Jumbo Eye Pencil

Over de Jumbo Eye Pencils van NYX had ik al enorm veel goede dingen gelezen. Toen NYX werd verkocht bij douglas, was dit ook een van de eerste dingetjes die ik van dit merk bestelde. Ik was benieuwd of het echt zo fijn zou zijn. Daarom laat ik je vandaag het Jumbo Eye Pencil van NYX zien.

De verpakking vind ik vrij basic. Zoals je kunt zien is bij mij de plastic dop al ingescheurd. Het potlood is wit met zwarte letters. Een groot nadeel van de verpakking merk je pas bij het slijpen. Het is geen echt potlood van hout, maar een soort plastic. Hierdoor slijpt ie niet prettig, een beetje stroef zelfs. Niet handig.

De pigmentatie van het potloodje is erg goed. Er komt flink wat kleur vanaf. Ik heb de kleur milk, dit is een witte kleur.

Het Jumbo Eye Pencil kun je gebruiken als eye liner of oogschaduw. NYX heeft enorm veel verschillende kleuren, dus er is genoeg keus. Ik had op internet gelezen dat mensen dit potloodje enorm goed vonden werken als oogschaduwbasis. Ook zou milk een geweldige kleur zijn om je gezicht mee te highlighten.

Milk als oogschaduw op zich of als eyeliner sprak me niet zo aan, maar als highlighter en basis wel! So I tried. Als oogschaduwbasis zijn de kleuren van mijn oogschaduws een stuk feller! Wauw, wat een mooi effect. Links is zonder basis, de rechtse kleur is met milk eronder. Ik was blij verrast. Helaas was het te mooi om waar te zijn. Mijn oogschaduw ging enorm snel in de lijntjes zitten. Het zag er niet meer uit. Ik heb allerlei verschillende manieren geprobeerd. Enorm veel, heel weinig, aanbrengen met een kwast, aanbrengen met mijn vingers. Nope, niets lijkt bij mij te werken. Helaas.

De tweede manier waarop ik het Jumbo Eye Pencil kan gebruiken, is dus om te highlighten. Net zoals Kim Kardashian ben ik aan de slag gegaan met een driehoekje op mijn voorhoofd en een lijntje op mijn neus. Het effect was prima, niet heel denderend. Wel zorgde het Eye Pencil ervoor dat de mini-velletjes die ik had extra benadrukt werden. Niet het effect wat ik wilde bereiken.

Ik denk dat het Jumbo Eye Pencil gewoon geen product voor mij is. Jammer!
De Jumbo Eye Pencils van NYX zijn te koop bij sommige douglas filialen en in hun online shop voor 5,49.

Heb jij ervaring met een Jumbo Eye Pencil van NYX?

xxx Teddy

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog