True Spirit – binnentas Kruidvat

Iedere dag neem ik veel spullen mee. Misschien wel iets te veel. Waar ik ook naar toe ga. Als beautyliefhebber heb ik standaard wat extra spulletjes in mijn tas. Helaas is mijn tas hier niet op gemaakt. Er zitten drie kleine vakjes in de tas die ik veel gebruik, maar daar heb ik echt niet genoeg aan. Mijn tas is dan ook vaak een rommeltje. Toen ik deze handige binnentas van True Spirit zag bij Kruidvat werd ik enthousiast. Zo zou ik eindelijk genoeg vakjes in mijn tas hebben!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de randen van de binnentas niet heel erg mooi vind. Ik vind ze niet lelijk, maar ik had liever gehad dat de randjes gewoon zwart waren geweest en niet van dat glimmende zilver. Ze hadden wel een compleet zwarte variant, maar die was niet doorzichtig, een stukje kleiner én er zat geen rits in.

Verder vind ik de tas wel heel mooi en vooral handig. Doordat ie doorzichtig is, zie je precies wat waar zit en kun je hem goed schoon houden. Dat gaat toch wat moeilijker als ie van stof zou zijn. De grote vakken van de tas kunnen dicht gemaakt worden door een rits of drukknopen. Dat werkt fijn, zo liggen je spullen niet alsnog door je hele tas heen. Ook de wat kleinere vakjes aan de voorkant werken erg handig. Deze kunnen niet dicht, maar dat is hier ook niet nodig.

Naast de extra vakjes die ik met deze binnentas creeër, zit er nog een groot voordeel aan deze tas. Je kunt hem namelijk heel makkelijk van de ene tas naar de andere tas overbrengen. Al je belangrijke spulletjes doe je hier in en je hoeft ze nooit meer bij elkaar te zoeken of iets vergeten omdat het net in een andere tas zit.

Als extraatje laat ik je ook gelijk even zien wat ik dan precies in deze binnentas met me mee draag. Ik heb hem nog niet zo lang, dus het zou me niks verbazen als er steeds wat producten bij komen. Als eerste een doosje waar ik standaard maandverband in heb zitten. Dat is altijd handig om bij te hebben. Voor jezelf en voor anderen. Ook heb ik altijd een klein portemonneetje bij me. Als ik een gewone dag met colleges heb, vind ik het niet nodig om iedere keer mijn grote portemonnee mee te slepen. Verder neem ik altijd een kleine deo mee, maar ook een spiegeltje, een stiekje, wat keelsnoepjes en een blikje smint. Handcrème komt de laatste tijd ook heel erg van pas en een pen en mijn oortjes zijn erg handig om bij te hebben. Daarnaast heb ik altijd een lipbalm mee en wat verdwaalde lipsticks die ik de afgelopen dagen op heb gehad en in mijn tas heb gedaan.

Ik ben erg blij dat ik tegen deze binnentas van True Spirit aanliep. Ze hebben verschillende soorten, dus misschien zit er wel eentje voor jou tussen. De afmetingen van de binnentas zijn 28,5 x 7 x 19. Er was dus ook nog een variant die ietsjes kleiner was, maar die is niet doorzichtig. Ik denk dat ie in vrij veel tassen past, maar als je twijfelt zou ik gewoon even bij Kruidvat gaan kijken. De binnentas kostte me maar 3,99. Een mooi klein prijsje voor zo’n handig ding. Ik ben fan.

Zou jij dit handig vinden?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog