5x dingen voor een verwendagje

Na een drukke week is het soms heerlijk om gewoon even een dagje voor jezelf te hebben en niet de deur uit te hoeven. Een dag waarop niets moet en je gewoon kunt uitrusten. Maar wat doe je op zo’n dag? Ik geef je vandaag 5 tips met dingen die je kunt doen op zo’n dag waarvan je heerlijk tot rust komt.

Verwen jezelf met een manicure/pedicure
Je kunt natuurlijk een afspraak maken bij een salon, maar het is ook heerlijk om jezelf een manicure of pedicure te geven. Haal je oude nagellak weg, smeer je handen eens lekker in, vijl je nagels bij en duw je nagelriemen terug. Daarna kun je je nagels weer voorzien van een nieuw kleurtje. Hetzelfde doe je bij de pedicure. Neem een lekker voetenbadje en verwen je voeten eens een keer. Ze brengen je immers overal heen!

Neem een lekker bad
Als ik een drukke week heb kan ik zo verlangen naar een heerlijk bad. Vaak heb ik daar dan helaas geen tijd voor. Als de drukke periode voorbij is beloon ik mezelf dan ook vaak met een heerlijk bad. Pak er een heerlijke bruisbal bij, zet eventueel een serie aan en ontspannen maar.

Maskertje
Het verzorgen van je gezicht kan ook al heel rustgevend werken. Reinig je gezicht en gebruik eens een goed maskertje. Je huid wordt er blij van en als het goed is jijzelf ook.

Bank hangen
Ook is het heerlijk om gewoon een dagje op de bank te kruipen met een kop thee en een goede serie of film. Even niets doen en lekker weg zwijmelen bij een romantische film of een spannende serie kan er ook voor zorgen dat je weer lekker ontspannen bent. Ben je niet zo van de films of series? Je kunt er natuurlijk ook een goed boek bij pakken.

Bak wat lekkers
Na een drukke week/weken/dag mag je jezelf echt wel even belonen. Wil je al een tijd dat ene recept proberen van die lekkere cupcakes? Doe het gewoon! Zet een lekker muziekje op en mix de ingrediënten door elkaar. Ik durf te wedden dat je hier heel blij van wordt (als de cupcakes lukken tenminste).

Wil je nou een ultime verwendag? Dan kun je natuurlijk ook al deze bovenstaande dingen combineren. Bak wat lekkers, kijk daarna een filmpje op de bank terwijl je je nagels laat drogen en sluit de dag af met een heerlijk bad en maskertje. Wat zul je ontspannen zijn na zo’n dagje.

Wat doe jij op een verwendagje?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog