Augustus 2018 in een paar foto’s

imagine dragons concert gelredome

Oh augustus, wat vind ik het jammer dat je alweer bijna voorbij bent. Augustus was voor mij écht een heerlijke maand. Ik genoot van mijn vakantie en deed allerlei leuke dingen. Ik ging met mijn vriend een weekendje weg, kampeerde met mijn vriendinnen in zeeland én sloot de maand af met een geweldig concert. Door alle gezelligheid ben ik gewoon vergeten veel foto’s te maken, maar vandaag laat ik je toch met een paar foto’s zien hoe mijn augustus was. Benieuwd?

Begin deze maand besloten mijn vriend en ik spontaan een weekendje naar Texel te gaan. Eind augustus hadden wij ons jubileum, maar rond die datum hadden we allebei weinig tijd. Waarom vierden we het niet eerder, dachten we allebei. So that’s what we did! Samen vertrokken we met de auto naar Texel voor een romantisch weekendje. We hebben heerlijk uitgewaaid op het strand, schattige zeehondjes gespot, gelachen en heerlijk gegeten. Nu ik er zo aan terug denk word ik er weer blij van.

In de vakantie was ik een stuk minder in Utrecht te vinden dan normaal. Ik was veel bij mijn ouders omdat zij wel een tuin hebben en dat toch wel fijn was met dat warme weer. Via Instagram zag ik dat er in Utrecht een super leuk eettentje geopend was: Frenchie Café. Omdat ik samen met een vriendin toch de stad in ging voor een shopsessie, besloten we daar gelijk te eten. Beiden namen we de Avocado toast met zalm én als toetje een heerlijk stuk taart. Jum.

Nog meer gezelligheid: halverwege augustus ging ik samen met mijn vriendinnen naar Zeeland. Eén van hen komt oorspronkelijk uit Zeeland en we mochten een weekendje gebruik maken van de campingplek van haar ouders. Dat lieten we ons natuurlijk geen 2x zeggen! Helaas hadden we wel een beetje pech op de heenweg. Letterlijk iedere brug die open kon staan, stond open. Vooral deze brug van de foto maakte het ons even moeilijk. Hier hebben we bijna een uur (!) op moeten wachten. Wat ben ik blij dat ik daar in Utrecht nooit last van heb. Gelukkig was dat het enige minpuntje van het hele weekend. Verder was het super gezellig en hebben we lekker gekletst, gegeten en gedronken.

Als laatste wil ik deze foto’s met je delen. Ik ging namelijk met mama naar Imagine Dragons in het Gelredome. En wauw, wat was dat vet! Ik ben nog steeds groot fan van hun Night Visions album en ook hun Evolve album is zeker de moeite waard. Ze maakten er echt een show van en ze waren ook écht goed live. Oh en nog beter was dat de zanger de hele show zonder shirt optrad. Dat vond ik zeker geen vervelend extraatje *kwijl*.

Hoe was jouw augustus?

xxx Teddy

3 comments

  • Wat fijn dat je zo’n leuke maand hebt gehad! Weekendjes weg zijn altijd zo fijn. Ik vind dat stiekem ook gewoon leuk qua dat je er wel even uit bent maar niet meteen superlang weg bent. Wij zijn in augustus naar een aantal festivals geweest zoals Decibel en verder hebben we sinds kort een kitten in huis en dat is wel heel gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog