December in een paar foto’s

December is alweer bijna voorbij. December vind ik altijd zo’n gekke maand die aan je voorbij vliegt. Het is altijd druk en daardoor lijkt de tijd twee keer zo snel te gaan. Zo ook afgelopen maand. Ik vierde sinterklaas, de verjaardag van mijn vriend, kerst en daar tussendoor was ik nog druk bezig voor mijn studie. Het was voor mij een drukke, maar ook een hele leuke maand. Vandaar dat ik je vandaag in een paar foto’s wil laten zien hoe mijn december was. Benieuwd?

Begin deze maand had ik een borrel van mijn studie. Van tevoren ging ik bij een vriendin eten. Dit was de allereerste keer dat ik bij haar kwam, ze heeft namelijk sinds kort een nieuwe kamer. Onderweg naar haar huisje maakte ik deze foto van de uithof. Ik was hier immers alleen nog maar overdag geweest, dus ik vond dit wel een gek gezicht!

We maakten die avond een ovenschotel met penne, spekjes en broccoli. Hoewel ik in eerste instantie dacht dat het niet zo mijn ding zou zijn, was het juist enorm lekker!

Natuurlijk moesten we ook even een selfie maken nadat we gegeten hadden.

Toen ik in het weekend naar huis ging, zat ik in een hele gekke trein. Vriendinnen van mij dachten dat het een speciale eco trein was, maar ik denk dat ie gewoon heel erg oud is.

Thuis zetten we altijd een echt kerstboom halverwege deze maand. Maar in mijn studentenkamer is dat niet mogelijk. Ik vond het wel een beetje jammer, maar gelukkig vond ik dit kleine kerstboompje thuis op zolder. Ik nam hem mee en zo had ik mijn eigen kerstboom deze maand! Wat een cutie is het heh!

Bij vriendinnen sta ik bekend als, hoe kan het ook anders, de beautyliefhebber. Van een vriendin kreeg ik daarom dit plaatje via whatsapp. Ik heb hier oprecht hard om moeten lachen.

Ook ging ik deze maand schaatsen met vriendinnen. Ik kan helemaal niet schaatsen, maar we hebben toch een hele leuke tijd gehad.

Na het schaatsen dronk ik nog een heerlijke, echte warme chocolademelk met slagroom. Dat is altijd extra lekker als je het koud hebt.

Halverwege deze maand had ik een feestje. De volgende dag was ik zo moe, dat ik gewoon geen zin had om te koken. Samen met een vriendin bestelde ik daarom avondeten en hing ik op de bank met een filmpje.

Ook ging ik deze maand naar het I Love Beauty event. Hier kun je mijn verslagje lezen van het event.

Deze maand moest ik enorm veel lezen voor mijn studie. Het leek wel alsof het nog meer was dan normaal. Het was daarom wel een aangename verrassing toen ik ineens een foto van de sons of anarchy zag staan in mijn boek. Echt een geweldige serie vind ik dat.

Mijn vriend komt me vaak één keer in de week opzoeken op mijn studentenkamer. We eten dan samen en kijken vaak een serie of film. Dit keer had ik hele lekkere cheesecakes gehaald bij de AH voor bij de film. Jum!

Halverwege deze maand ging ik op vrijdagavond samen met mijn vriend borrelen met een goede vriendin van ons. Ik was de bob, dus dronk een heerlijk kopje warme thee.

Omdat het kerstvakantie was, ging ik samen met mijn ouders en broertje uit eten. Heel gezellig, want dat doen we niet zo vaak.

Deze foto maakte ik op een hele donkere, regenachtige dag in mijn kerstvakantie. Op het moment dat ik deze foto maakte van onze tuin, gingen er net wat wolkjes aan de kant en kwam de zon tevoorschijn.

Van mijn moeder kreeg ik deze mini stolp voor op mijn studentenkamer. Ik zette er gelijk wat leuke dingetjes in.

21 december was mijn vriend jarig, dus ik nam hem gezellig mee uit eten. Dit was mijn voorgerecht en het was net zo lekker als dat het eruit ziet.

Twee dagen na mijn vriend’s verjaardag organiseerden we een soort surprise party voor hem door met wat vrienden te gaan bowlen. Hij had helemaal niets doorgehad en was enorm verbaasd toen hij ons allemaal zag zitten. Enorm leuk!

Afgelopen maand vierde ik ook uitgebreid kerst. Eerste kerstdag kwam er familie op bezoek en aten we uitgebreid. Tweede kerstdag vierde ik bij mijn vriend en zijn familie. Mijn moeder vroeg me om voor eerste kerstdag een toetje te maken. Daarom maakte ik deze chocobombe die ik in de allerhande had zien staan. Hij was iets anders geworden omdat we niet alle ingrediënten konden vinden, maar dat maakte hem zeker niet minder lekker.

Last but not least wil ik deze foto van onze kat met je delen. Onze kat gaat de laatste tijd op de meest gekke plekken liggen…

Hoe was jouw december?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog