Wij gaan naar Amerika!

roadtrip amerika

Yes, je leest het goed. Waarschijnlijk sta ik op dit moment met trillende handjes mijn laatste spullen in te pakken en morgen zit ik al in het vliegtuig. Ik ga namelijk samen met mijn vriend drie weken (!) naar Amerika voor een onvergetelijke roadtrip aan de westkust. Amerika bezoeken staat al zo onwijs lang op mijn bucketlist, dus ik vind het zo gaaf dat we het nu gewoon gaan doen. Het heeft even geduurd en we hebben flink wat moeten regelen, want ja dat deden we allemaal zelf, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in! Vandaag wil ik kort even een update geven van wat ons plan precies is. Benieuwd?

Regelen

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: een roadtrip is niet zo maar geregeld. Tenminste, niet als je alles zelf wil doen. En ja, aangezien ik een enorme controle-freak ben, moest ik natuurlijk alles lekker zelf regelen. Achteraf ben ik heel blij dat we het zo aangepakt hebben, want hierdoor konden we het echt onze reis maken. We gaan nu alleen dingen doen die we echt graag willen zien en hebben overal genoeg tijd voor. Althans, dat denken we. Achteraf zullen we pas echt weten of we zulke goede planners zijn. Zo niet, dan weten we dat voor de volgende keer.

Westkust

Oké, maar wat is ons plan dan precies? Ik wilde heel graag de westkust van Amerika zien. Daar zijn zo veel dingen waar ik nieuwsgierig naar ben en waarvan ik verwacht dat ik veel ‘wauw’ momentjes ga krijgen. Van die momentjes waarbij je jezelf eigenlijk even wilt knijpen. Om te checken of het wel echt is. Gelukkig was ook mijn vriend gelijk enthousiast. Onze reis start in Las Vegas, waarna we uitstapjes maken naar de Grand Canyon met een helikopter (!), Bryce Canyon en Antelope Canyon. Vervolgens gaan we door naar Los Angeles om daar deze prachtige stad te bekijken en allemaal leuke dingen te doen. Na Los Angeles zullen we door gaan naar San Francisco, waarbij we uiteraard een tussenstop maken bij Santa Barbara. Na een paar dagen San Francisco gaan we door naar Lake Tahoe en Yosemite National Park. Nadat we dit allemaal gezien hebben, eindigen we onze reis weer in Las Vegas voordat we terug vliegen naar Nederland.

Ben je benieuwd naar onze ervaringen, de hele route en onze planning? Laat dit dan weten in de comments. Dan kan ik er achteraf een blogpost maken en weet ik wat jullie graag willen weten. Ook zal ik natuurlijk mijn tips met je delen. Laat het ook vooral weten als je nog goede tips of must-do’s voor ons hebt. Daar hebben we vast iets aan!

Ben jij wel eens in Amerika geweest?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog