Januari 2019 in een paar foto’s

januari persoonlijke foto's

Ja jongens, januari zit er alweer bijna op. Januari is voor mij zeker een goed begin van het jaar geweest. Ik vierde uitgebreid het nieuwe jaar, rondde mijn stage met een dikke voldoende af, kreeg de sleutel van mijn eerste echte grote mensenhuisje en shopte me suf bij de Intratuin en Ikea. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn januari was. Benieuwd?

De allereerste foto van dit jaar? Een vuurwerkfoto natuurlijk! Of al mijn vuurwerk foto’s mislukt zijn? O ja zeker. Ik dacht dat ik in live modus schoot, dus later de juiste foto zou kunnen kiezen. Bleek dat ik dat eerder die dag uit had gezet. Oeps. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken en heb ik een heel leuk oud & nieuw gehad.

Begin januari zat mijn stage er alweer op. Het was zo snel gegaan! Gelukkig waren ze enorm blij met me en rondde ik mijn stage met een dikke voldoende af. Ook kreeg ik een prachtige bos bloemen mee naar huis. Die kon ik gelijk in mijn nieuwe huisje neerzetten, want begin januari kreeg ik daar de sleutel van!

De week daarna ben ik heel druk bezig geweest met alle spullen verhuizen en inrichten. Omdat ik vanaf een studentenkamer ineens een echt huis heb, moest ik echt even schakelen en had ik veel meer decoratie nodig om het echt gezellig te maken. Daarom ging ik naar de Intratuin om alvast wat planten te halen. Is die in dat kleine potje niet schattig?

Ook kocht ik deze hangplant voor op de kast. Ik vind dat zo mooi staan! Hij heet Herbert trouwens.

Tja en omdat het net Kerst was geweest, waren alle Kerstitems afgeprijsd bij Intratuin. Ik kon het daarom ook niet laten om alvast een zak Kerstballen te kopen voor volgend jaar. Wees maar niet bang, ik kocht ook wat losse, glitter Kerstballen. Ik hou nou eenmaal van glitters.

Een week nadat ik alles had verhuisd, kwamen mijn vriendinnen langs voor een kleine housewarming en verlaat Kerstdiner. Zo gezellig! We maakten allerlei kleine hapjes, veel te veel natuurlijk, en hebben gezellig gekletst. Na het eten deden we nog een dobbelspel om het Sinter-Kerst sfeertje echt af te maken.

En toen werd het ineens winter, want afgelopen week begon het ineens te sneeuwen! Hoewel ik sneeuw echt heel leuk vind, is het vaak wat minder fijn als je met het openbaar vervoer moet. Gelukkig kon ik makkelijk in Nijmegen komen en viel alles mee.

Op de terugweg testte ik gelijk mijn nieuwe unicorn handwarmer uit. Want koud was het wel.

Uiteraard is dit overzichtje niet compleet zonder een Ikea foto. Want was is nou een verhuizing zonder Ikea? Ik was nog op zoek naar een soort barretje voor in mijn woonkamer, maar het lukte me maar niet om een leuke te vinden die ook nog eens betaalbaar was. Totdat ik deze bij Ikea tegenkwam! Op het moment dat je dit leest, staat ie al in mijn woonkamer te pronken.

Hoe was jouw januari?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog