Maart in een paar foto’s

Afgelopen maand ben ik vrij druk geweest. Ik heb hele leuke dingen gedaan, maar heb ook hard moeten leren voor mijn tentamens. Omdat het de vorige keer zo goed werd ontvangen, heb ik vandaag weer een paar foto’s voor je. Foto’s die mijn maart een beetje samenvatten. Kijk je mee?

Ik begon de maand met cadeautjesjacht voor een vriendin en mijn vader. Onder het cadeautjes shoppen kwam ik deze onwijs schattige slofjes tegen bij Flying Tiger. Ik kon ze gewoon niet laten liggen. Ze zitten heel fijn en hebben van die anti-slip bolletjes aan de onderkant.

Een vriendin van me was begin deze maand jarig en besloot taart mee te nemen naar college, gewoon omdat het kan.

Sinds kort ga ik ongeveer 2 keer per week naar de sportschool met een vriendin. We doen veel samen en wisselen cardio en kracht af. Ik vind het heerlijk om gewoon even op de hometrainer te zitten, muziekje op en even mezelf helemaal moe te maken. Ik snap niet dat ik dit niet eerder heb gedaan!

Deze maand is vrij druk geweest met opdrachten die af moesten en twee grote afsluitende tentamens. Na een druk dagje vind ik het dan ook heerlijk als ik eindelijk mijn bed in kan kruipen en kan gaan slapen.

Dit is vaak mijn uitzicht geweest afgelopen weken. Leren, nog even wat samenvatten en opdrachten maken… Stiekem ben ik echt wel toe aan een beetje vakantie.

Mijn ouders proberen me als ik het druk heb ook af en toe wat meer te verwennen. Zo kreeg ik een lekker beschuitje met aardbei tussen het leren door. Helemaal niet vervelend vond ik dat.

De dag voor mijn tentamen ging ik samen met mijn moeder naar het concert van Train. Niet heel handig, maar het was het dubbel en dwars waard. Het was echt zo leuk!

Doordat ik veel moest leren, zat ik ook extra vaak thuis op mijn kamer en daar maakte onze kat dan ook gebruik van. Hij wilde graag bij me zijn en stond vaak miauwend voor de deur van mijn kamer, zodat ik hem binnen zou laten.

Last but not least sloot ik de maand af met het kopen van een bikini. Ik moest sowieso een nieuwe kopen voor deze zomer en ging op een vrij middagje wat bikini’s passen. Deze vond ik er wel grappig uit zien, maar twijfelde of ie wel bij mij zou passen. Toen ik hem eenmaal aan had, vond ik hem juist heel leuk. Ik weet dat het nog vrij vroeg is om aan bikini’s te denken, maar ik heb al vaak gehad dat ik te laat was en mijn maten er niet meer tussen zaten. Daarom besloot ik het dit jaar eens anders te doen en lekker vroeg de zomer al in huis te halen.

Hoe zag jou maand er uit?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog