Mei 2016 in een paar foto’s #2

Mei was voor mij een beetje een gekke maand. Mijn broertje had examens, ik was druk met school en begon aan mijn ‘laatste loodjes’. Het is nu een kwestie van deadlines en tentamens en dan mag ik binnenkort zeggen dat ik zomervakantie heb. Woohoo! Maar eerst wil ik je mijn laatste twee weken van mei laten zien. Benieuwd?

Na het feestje waar ik de vorige post mee afsloot, ging ik naar huis. Op vrijdagavond eet ik altijd met mijn ouders mee en kletsen we over de afgelopen week. Tijdens het eten ging onze hond netjes op zijn kleed liggen. Dat is vrij uniek, want meestal probeert hij niet te ver van de tafel af te staan, zodat hij eventueel geknoeid eten gelijk kan claimen.

In het weekend kreeg ik bovenstaande foto van een huisgenootje. Onze huisbaas had ons dakterras eindelijk voorzien van een mooie vloer. Eerst lag er alleen dakleer en waren we bang dat dit stuk zou gaan. Nu hoeven we ons daar niet meer druk om te maken!

Ik heb al vaker aangegeven dat onze kat me enorm mist als ik de hele week weg geweest ben. In het weekend knuffel ik daarom extra vaak met hem. Maar soms moet ik ook gewoon wat doen, dat maakt hem niets uit. Hij wurmt zich tussen mij en mijn laptop in en gaat slapen. Gekkie.

De lesweek begon weer en ik had er niet zo veel zin in. Na mijn college ging ik sporten om mezelf weer fit te voelen. Hier deed ik wat buikspieren, voordat ik weer verder ging met de apparaten die in de sportschool staan.

Deze foto is van de vrijdag van die week. Hier had ik mijn koffer weer gepakt en ging richting huis voor het weekend.

Die zaterdag had ik met mama afgesproken om samen te gaan shoppen. Omdat we speciale NS kaartjes hadden waarmee we de hele dag gratis konden reizen, besloten we een stad te bezoeken waar we niet zo veel komen. Uiteindelijk werd het Den Haag. Hier had ik nog nooit echt geshopt, dus ik vond het erg leuk om te zien! Helaas kocht ik uiteindelijk niets, wel heb ik veel leuke dingen gezien!

We gingen die avond ook samen uit eten en toen we thuis kwamen, zaten mijn broertje en vader bij het kampvuur. Hier hebben we de hele avond gezellig gezeten en gekletst.

De maandag na dat weekend was ik vrij. Ik besloot eindelijk een tweede gaatje te laten schieten in mijn oor. Ik wilde dit al heel lang, maar schoof het steeds voor me uit. Ik had verwacht dat het veel pijnlijker zou zijn, maar het viel enorm mee. Ook de eerste dagen daarna had ik nergens last van. Helaas is één van de twee gaatjes na een week een klein beetje gaan irriteren, maar dat komt (hopelijk) wel weer goed.

De dag erna besloot ik langs de kruidvat te gaan om te kijken bij het L’oréal schap. Er was namelijk een actie: 1 + 1 gratis. Ik twijfelde een beetje en besloot uiteindelijk geen product van L’oréal te kopen. Wel vond ik een prachtige lipstick van Essence.

Die week ging ik met een goede vriendin van mij eten. Hoewel we elkaar regelmatig zien, was het alweer een tijdje geleden dat we ook echt samen gekookt en gegeten hadden. We maakten de wrap taart van Lekker & Simpel. Hij was erg goed gelukt en was ook enorm lekker. Na het eten keken we samen een film.

Hoe was jouw mei?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog