Mei 2020 in een paar foto’s

Jeetje, mei 2020 zit er zo goed als op. Vandaag is het de allerlaatste dag van deze maand. Eerlijk? Ik vond mei een hele rare maand. Normaal gesproken vliegen de maanden echt aan me voorbij, maar dat was dit keer niet het geval. Ik heb nog nooit zo veel thuis gezeten. In het begin vond ik het wel fijn om even niets te hoeven, maar ik mis toch de mensen om me heen. Maar goed, ik heb er uiteraard het beste van gemaakt en ik wil je vandaag weer in een paar foto’s laten zien hoe mijn maand was. Ik bakte het lekkerste bananenbrood ooit, begon een nieuwe hobby en hielp een vriend met zijn huwelijksaanzoek!

Begin deze maand maakte ik het allerlekkerste bananenbrood OOIT. Dit is het bananenbrood met cheesecake er in van Chicks Love Food. Ben jij fan van bananenbrood en cheesecake? Dan is dit ook echt iets voor jou! Ik heb het bananenbrood nu 1 keer gemaakt, maar ga hem binnenkort zeker nog een keer maken.

Toen het Conspiracy palette van Jeffree Star uit kwam, wist ik al dat ik deze wilde bestellen. Helaas was het palette overal binnen no-time uitverkocht. Dus ik wachtte geduldig af tot de restock. Helaas ging dat door de coronacrisis allemaal net even anders. Gelukkig kwam ik het palette per toeval ineens tegen bij The Make-up Spot en bestelde ik hem direct. Oh, wat een pareltje is het toch! Hier kun je binnenkort zeker een review van verwachten.

Omdat ik nu zo veel thuis zit, merkte ik dat ik enorm veel achter mijn laptop zit. Ik werk vanuit huis, dus ik zit sowieso 8 uur per dag achter mijn computer. Daarnaast werk ik soms ook ’s avonds aan mijn blog en eindig ik ’s avonds op de bank met een serie. Daarom besloot ik een activiteit te zoeken waarbij ik niet per se een scherm nodig heb! Omdat ik als lange meid van 1 meter 80 altijd de struggle heb om leuke broeken of jumpsuits te vinden die lang genoeg zijn, besloot ik eens te kijken of ik ze zelf kon maken! Ik leende de naaimachine van mijn moeder, kocht een goedkope oefenstof en een patroon online en zette mijn eerste broek in elkaar. Ik heb de smaak te pakken, dus ik kocht een paar leuke stoffen om meer te kunnen maken!

De beste vriend van mijn vriend besloot deze maand zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Hij had een super leuk plan bedacht waar hij onze hulp voor nodig had. Zijn plan? Tegen een dijk de letters ‘wil je met me trouwen?’ spellen met lampjes terwijl zij aan de andere kant van het water zouden staan. Onze taak: de lampjes op het juiste moment aandoen. Dat lukte én zijn vriendin zij volmondig ja.

Gelukkig zat het weer deze maand enorm mee. Wat heb ik genoten van het zonnetje en lekker veel buiten gezeten. Eerste Pinksterdag genoot ik samen met mijn vriend van een picknick in de tuin met allemaal lekkere hapjes. We maken er gewoon thuis een feestje van!

Hoe was jouw mei?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog