Mijn favoriete series van dit moment

Sinds ik Netflix heb, ben ik helemaal into series. Er zijn zo onwijs veel leuke series, dat het nog heel lang gaat duren voor ik ze allemaal gezien heb. Dat vind ik helemaal niet erg!  Vandaag wil ik je mijn 4 favoriete series laten zien van dit moment. ik kijk ze allemaal via Netflix, dus hier zijn ze dan ook op te vinden. Misschien zit er ook wel iets voor jou tussen.

Pretty little liars
Grote kans dat je deze serie al kent: Pretty Little Liars. In deze serie worden Hanna, Aria, Emily en Spencer afgeperst door de mysterieuze A die hun geheimen dreigt bekend te maken. Ik begon eraan omdat een vriendin van mij het aanraadde en nu kan ik niet meer stoppen. Iedere keer denk je te weten wie A is en dan gaat het weer een hele andere kant op. Af en toe vind ik het toch een beetje flauw worden (ik ben gewoon te nieuwschierig) maar het blijft onwijs spannend en zodra je denkt dat het niet gekker kan, kan het wel gekker.

Breaking Bad
Eigenlijk ben ik puur begonnen met Breaking Bad, omdat ik er onwijs veel goede verhalen over hoorde. Samen met mijn vriend was ik toch wel een beetje nieuwschierig geworden. Breaking Bad gaat over Walter White. Hij heeft longkanker en wil voordat hij dood gaat, geld verdienen voor zijn familie. Dit doet hij door samen met een oud leerling van hem meth te gaan koken. We zijn net pas klaar met de 5 de seizoenen, en ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin de hype niet snapte. Ik vond het wel leuk, maar meer ook niet echt. Het was wel spannend, maar niet geweldig. Toch was er iets waardoor ik bleef kijken en rond seizoen 3 begon ik de hype te snappen. Het werd spannender en spannender en mijn vriend en ik konden niet wachten totdat we weer verder konden kijken. Echt een aanrader!

Arrow
Felicity, Diggle en Oliver zijn mijn nieuwe helden. The Arrow, Oliver Queen, verlost de stad van schurken met zijn speciale pijlen. Mr. Diggle en Felicity helpen hem hierbij. Hoewel je al snel verwacht dat iedere aflevering een beetje hetzelfde is: bad guy wordt gepakt door the Arrow, is dat niet altijd zo. Dat maakt het onwijs spannend en leuk! Ik heb twee seizoenen gezien en kan niet wachten totdat ik aan seizoen 3 kan beginnen. Helaas is deze nog maar net uit in Amerika, dus ik zal nog even moeten wachten.

Once upon a time
Once upon a time vind ik echt een hele leuke serie. Ik kijk deze samen met mijn moeder. Once upon a time is een soort verhaal waarin (volgens mij) alle sprookjes die je je maar kunt bedenken, samen komen. Maar dan op een realistische manier. Onwijs leuk! Het is even wat “rustiger” dan bovenstaande series, maar ook hier zit je op het puntje van je stoel als de evil queen ergens haar zinnen op heeft gezet…

Welke series kijk jij? Heb je nog aanraders?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog