November 2018 in een paar foto’s

Oh jongens, het is zo ver. De winter is officieel van start gegaan en het is december. Hoewel ik enorm veel zin heb in december door alle gezellige feestdagen, zie ik ook wel een beetje op tegen het komende winterweer. Treinen die minder rijden, bussen die vertraging oplopen en ook files nemen toe. Nee, voor het reizen naar mijn studie en stage vind ik het niet echt fijn. Maar goed, op dit moment valt het allemaal nog mee en heb ik nog niks te klagen. Laten we eerst maar eens even terugblikken op de maand november, een maand die voor mijn gevoel weer voorbij is gevlogen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn november was. Benieuwd?

Deze foto’s zijn van 31 oktober, maar wil ik toch even met je delen. 31 oktober ging ik namelijk naar Amsterdam voor maar liefst twee pers events! Allereerst ging ik naar de Bijenkorf om de nieuwe M.A.C Kerstcollectie te bewonderen en vervolgens ging ik door naar een event van s.Oliver om bij de lancering van de Black Label parfum te zijn. Heel erg leuk!

November begon voor mij niet zo fijn, want ik had mijn laatste tentamen van die week op 1 november. Daar had ik enorm veel stress voor en zag ik echt tegen op, maar gelukkig heb ik al mijn tentamens gewoon gehaald! Ik moet mezelf ook niet zo druk maken 😉

Het weekend na mijn tentamens was enorm druk, want ik ging verhuizen! Na 3 jaar met veel plezier in mijn studentenkamer gewoond te hebben, ga ik dit keer écht op mezelf. Ik haalde mijn studentenkamer leeg, wat enorm raar voelde en bracht alle spullen naar mijn ouders, waar ik nu eventjes woon totdat ik in mijn nieuwe huisje kan. Can’t wait!

Na het verhuizen ging ik even lekker met Joost het bos in. Hij vind alles nog zo leuk in het bos en is zo druk met alle indrukken, dat het lastig was om een foto te maken. Maar het is gelukt!

De laatste foto alweer! Vorige week was het Black Friday en heb ik een paar hele leuke online aankopen gedaan, waaronder deze witte sneakers! Ik kocht ook nog een paar beige/roze sneakers, drie truitjes en wat huishoudelijke dingetjes. Ideaal!

November was een hele leuke maand, maar ook een hele drukke maand. Mijn verhuizing kostte aardig wat tijd en ook begon ik deze maand aan mijn stage voor mijn studie. Heel erg leuk, maar het neemt natuurlijk veel tijd in beslag. Gelukkig zijn het wel allemaal hele leuke dingen!

Hoe was jouw november?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog