November in een paar foto’s

Hoewel november alweer bijna voorbij is, heb ik het gevoel alsof deze maand pas net begonnen is. November is voorbij gevlogen voor mij. Ik had veel colleges, maar ik deed ook leuke dingen met vriendinnen. Vandaag wil ik je net zoals iedere maand weer in een paar foto’s laten zien hoe mijn november was. Benieuwd?

De maand november begon voor mij erg leuk. Samen met mijn moeder ging ik naar de musical the bodyguard. Mijn moeder kende het verhaal al, ik zelf nog niet. Ik vond het een hele leuke musical om te zien. Het was een groot spektakel met goede zangeressen.

Diezelfde week had ik nog een leuk uitje gepland staan. Samen met mijn buurmeisje ging ik naar Amsterdam om lekker te lunchen en te shoppen. We hebben de hele dag rondgelopen en veel leuke dingetjes gekocht. ’s Avonds liepen we terug naar het station via de Dam en kwamen we langs de Bijenkorf. Ik vind het gebouw er hier zo met die lichtjes zo leuk uitzien.

Omdat ik in Amsterdam nog niet enorm veel leuke eettentjes weet te vinden, besloten we op de weg naar huis een tussenstop te maken in Utrecht om lekker uit te eten. We besloten naar Meneer Smakers te gaan, een hele leuke burgertent waar ze enorm lekkere burgers verkopen. Als je er een keertje bent, het is zeker een aanrader!

Ik vind het soms best lastig om mijn kleding te “verdelen”. Toen ik nog thuis woonde, had ik al mijn kleding op één plek. Nu heb ik een deel in Utrecht en een deel thuis. Het lukt me steeds beter, maar hier zie je een sneak peak van mijn kledingkast aan het begin van de maand.

Ik hoef vrijwel nooit alleen te eten. Ik eet vaak met vriendinnen of met huisgenootjes en in het weekend eet ik gewoon thuis. Tot nu toe heb ik nog maar twee keer alleen gegeten omdat het niet anders kon. De tweede keer was afgelopen maand. Vriendinnen konden niet en mijn huisgenootjes hadden ook allemaal plannen. Ik maakte voor mezelf wraps met lekker veel groenten en wat cashewnoten. Eigenlijk vond ik het niet erg, want zo kon ik precies maken waar ik zin in had.

Ons huis is steeds meer af. Er moeten alleen nog maar kleine dingetjes gebeuren. Zo kwam halverwege deze maand ineens een man langs die de vloer in ons halletje ging storten en hier tegels plaatste. In eerste instantie schrokken we wel een beetje. We moesten immers gewoon de deur uit. Gelukkig had deze man daar wat op bedacht en mochten we balancerend over een dunne balk onze voordeur bereiken.

Met een vriendin heb ik afgesproken dat één van ons voor tijdens het college wat lekkers mee neemt. Deze keer was het haar beurt en nam ze een zak kruidnoten mee. Jum!

Halverwege deze maand kwam mijn vriend eten en maakten we zelf hamburgers. We vonden ze goed gelukt en hebben heerlijk kunnen eten. Daarna hebben we op de bank gezeten met een leuke film.

Op vrijdag heb ik vrij vroeg college en ook redelijk lang. Tijdens dit college eet ik dan vaak een lunch of een deel van mijn lunch, maar halverwege deze maand deed ik dat anders. Samen met een vriendin besloot ik na het college te lunchen en lekker te kletsen.

Deze foto past er qua formaat niet helemaal mooi bij, maar ik wilde hem toch even laten zien. Hoewel ik Utrecht een hele leuke stad vind, kan ik ook echt genieten van de rust als ik weer thuis ben. In het weekend liet ik onze hond uit en nam ik lekker even de tijd om van de rust te genieten.

In het weekend knuffel ik altijd lekker bij met onze kat. Vaak valt ie als een blok in slaap op mijn schoot, maar nu viel ie tijdens het film kijken op mijn buik in slaap. Gek beest is t ook.

De keuken in mijn studentenhuis had nog geen nette vloer. Afgelopen week lag er ineens een vloer in. Het is van dat zeil, maar ik vind het er echt wel netjes uitzien. Nu is onze keuken zo goed als af. Woohoo!

Aan het einde van deze maand had ik samen met een vriendin enorm veel zin in pizza. Bestellen wilden we beiden niet en in een diepvries pizza hadden we ook geen trek. We kozen er toen voor om een kant en klare pizzabodem te kopen bij de Albert Heijn en deze te beleggen met verse groenten van het groenteboertje om de hoek. Het ziet er niet alleen mega lekker uit, het was ook nog een super lekker!

Nog meer eten… Omdat mijn vriend afgelopen week slaagde voor zijn aanhangerrijbewijs, gingen we uit eten om het te vieren. We reserveerden bij Quignon in Utrecht met de restaurantactie van Albert Heijn. We hadden een uitgebreid en vooral erg lekker drie gangenmenu voor bijna de helft van de prijs. Kijk, dat scheelt toch weer wat!

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog