Benefit they’re real! mascara

Benefit vind ik een heel gaaf merk. Ze besteden veel aandacht aan de verpakking van hun producten en dat vind ik altijd erg belangrijk. Als een product er mooi uit ziet, trekt het sneller mijn aandacht. Zo dus ook de they’re real! mascara van Benefit.

Benefit begint gelijk goed door een pakkende naam te kiezen. They’re real! Is een hele leuke en originele naam. Dit suggereert gelijk dat de mascara zo goed werkt, dat je wimpers net nepwimpers lijken en je er bij moet zeggen dat ze gewoon van jezelf zijn. Leuk bedacht!

Ik heb een mini versie van de mascara gekregen in de prettybox van juni. Met mini’s van mascara doe ik altijd erg lang. Mascara mag je eigenlijk maar 3 maanden gebruiken en dit haal je makkelijk met zo’n mini. Ook zijn mini’s ideaal voor op reis.
Het leuke aan de verpakking van de mascara vind ik de felle kleur en het zwierige lettertype van het woord real! Verder vind ik het flesje vrij basic, maar wel mooi.

Net zoals vele andere merken belooft ook Benefit weer veel goeds met deze mascara. They’re real! zou je wimpers volume geven, laten krullen, verlengen en dat allemaal zonder de haartjes aan elkaar te laten plakken.

Het borsteltje is van hard plastic gemaakt en heeft kleine stekeltjes. Dit schijnt ideaal te zijn voor korte wimpers, maar met mijn iets langere wimpers ging het ook prima. Ik vind het met zulke kleine stekeltjes wel lastig om helemaal bij de aanzet van mijn wimpers te komen, omdat ik dan bang ben dat ik gelijk het hele borsteltje in mijn oog duw.

De mascara doet echt goed zijn werk! They’re real! krult mijn wimpers, geeft ze lengte en een beetje volume. Het effect vind ik erg mooi! Het enige waar ik toch een beetje last van heb, zijn een paar aan elkaar geplakte wimpertjes. Dit heb ik wel bij meerdere mascara’s dus ik haal er gewoon even een kammetje doorheen. Dan is het probleem zo opgelost.

Ik vind het een hele fijne mascara. Hij maakt mijn wimpers erg mooi. Ik gebruik they’re real! tegenwoordig iedere dag. Het enige nadeel vind ik toch wel de prijs. Benefit they’re real! is te koop bij douglas voor 24,50.

Ben jij ook zo’n fan van de they’re real! mascara? Dan heb ik nog een leuk nieuwtje voor je. Sinds 27 juni heeft benefit ook een they’re real! push-up liner. Dit is, zoals benefit het noemt,  een wimperstrelende gel liner in pen vorm. De oplossing voor het grootste beauty dilemma aller tijden – het aanbrengen van eyeliner! Dat klinkt al goed, Ik ben benieuwd!

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog