Essence – express dry drops

Het liefst draag ik iedere dag nagellak. Naast het feit dat je nagels af en toe even moeten rusten, lukt het me ook gewoon niet. Nagels lakken is altijd een heel klusje. Vooral voor het drogen heb ik soms gewoon geen geduld. Gelukkig heeft Essence hier wat op bedacht: de express dry drops.

De express dry drops zijn druppels die ervoor zorgen dat je nagellak een stuk sneller droog is dan normaal. Het enige wat je hoeft te doen is één of twee druppels op je net gelakte nagels laten vallen en afwachten.

Het flesje vind ik vrij basic. Dat vind ik ook wel passen bij het product. Het is vooral erg praktisch, een pipetje zodat je makkelijk druppels kunt laten vallen op je nagels. Ook vind ik het prettig dat het flesje van glas is en dus doorzichtig is. Zo kun je precies zien hoeveel product er nog in zit.

Volgens Essence droogt je nagellak in 60 seconden als je dit product gebruikt. Ook worden je nagels en nagelriemen verzorgd met vitamine en amandelolie. Klinkt erg goed!

Vol hoop probeerde ik dit product uit. Ik lakte mijn nagels en gebruikte per nagel twee druppels van dit product. Ik wachte even en keek of mijn nagels al droog waren. Inderdaad, ze waren heel snel droog! Niet in 60 seconden zoals Essence beweerde, maar wel een stuk sneller dan normaal. Natuurlijk verschilt dit ook weer per nagellak, maar dat is ook zo met de gewone droogtijd per nagellak.

Het enige nadeel vind ik het vettige laagje dat achterblijft. Ik moest echt mijn handen wassen, want ik liet overal vingerafdrukken achter. Dit is waarschijnlijk de amandelolie. Het is wel goed voor je nagelriemen, maar dit is een puntje waar je even rekening mee moet houden. Na gebruik dus even je handen wassen. Toch vind ik dit een heel erg fijn product omdat het gewoon echt goed zijn werk doet. Dat ene extra stapje neem ik dan voor lief.

Wauw, ik had niet gedacht dat dit zo’n fijn product zou zijn. Ik denk dat ik dit product iedere keer ga gebruiken als ik mijn nagels lak. De express dry drops van Essence zijn te koop bij kruidvat en kosten 1,99. Ook nog eens een prima prijsje voor zo’n handig product.

Gebruik jij een speciaal product zodat je nagellak sneller droog is?

xxx Teddy

 

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog