Got2b – guardian angel heat protecting spray

Als ik mijn haar gewoon laat drogen na het wassen, duurt het echt enorm lang. Daarom föhn ik mijn haar (bijna) altijd. De hitte van je föhn is niet zo lief voor je haar en om dit een beetje te verzachten gebruik ik altijd een heat protector. Zo heeft mijn haar, hopelijk, zo min mogelijk last van de hitte. De laatste tijd gebruik ik de guardian angel heat protecting spray van got2b.

De verpakking vind ik eigenlijk niet zo leuk. Ik had liever een fles gehad met een lief kleurtje in plaats van al dat zwart. Er staat vrij veel informatie op aan de voorkant en dat hoeft van mij ook niet zo. Op de achterkant kun je genoeg tekst kwijt. Ik vind het hier een beetje rommelig staan.

Volgens got2b beschermt deze spray je haar tot wel 220°C. Je haar zal onoverwinnelijk zijn tijdens het föhnen of bij het gebruik van een stijl- of krultang. Daarnaast zorgt deze spray voor een mooie glans, zonder je haar te verzwaren. 

Ik gebruik bijna nooit een stijl- of krultang, dus deze heat protector gebruik ik vooral voor het föhnen. Ik spray dan op verschillende plekken wat van deze protector in mijn haar. Daarna ga ik even met mijn vingers door mijn haar om het een beetje te verspreiden. Zo is ieder deel van mijn haar beschermt.

De guardian angel heat protecting spray werkt prima. Ik merk niet veel van het beschermende effect, maar ik denk dat mijn haar er wel degelijk wat aan heeft. Mijn haar wordt er ook niet pluizig van. Het ziet er juist mooi en verzorgd uit. Ook laat de spray een gezonde gloed achter, geen vettige glans.

Ik ben erg tevreden over de guardian angel heat protecting spray. Hij doet z’n werk goed en laat mijn haar verzorgd achter. Ik heb de spray een tijd geleden in Duitsland gekocht. Vandaar de Duitse tekst op de fles. Ik weet niet meer precies hoe duur de spray daar was en of ie ook in Nederland verkrijgbaar is, maar op internet zag ik staan dat ie 6,49 kost. Niet erg goedkoop, maar ik doe super lang met zo’n grote fles van 200 ml.

Gebruik jij een heat protector?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog