3x genieten van make-up collecties

Voor dit artikel heb ik weg mogen zwijmelen bij allerlei makeup stashes. Helemaal niet erg, want ik vind het heerlijk om naar andermans collectie te kijken. Wat voor kastjes of bakjes ze gebruiken, hoe alles naast elkaar ligt of juist opgestapeld is. Het is een enorme bron van inspiratie voor mijn eigen indeling, maar het is ook gewoon een quilty pleasure. Deel jij deze quilty pleasure met mij? Kijk dan snel verder, want ik heb drie mooie stashes voor je op een rijtje gezet die de moeite waard zijn om te kijken.

Dit is het make-up collectie filmpje van Laura Lee. Kijk hoe netjes! Ze heeft zo veel mooie spullen, maar alles is nog zo overzichtelijk en netjes. Dit is echt een goede inspiratiebron voor mij. Mijn stash kan namelijk nogal snel een rotzooitje zijn en als ik dit zie, krijg ik gelijk zin om op te ruimen.

Het tweede geweldige filmpje is van Cheryl. Ook zij heeft de welbekende ikea kastjes met een tafel ertussen. Heel veel mensen hebben deze kastjes (het vorige filmpje heeft ze ook zie ik nu) en ik vind het erg mooi staan. Door al het wit vallen alle make-up producten lekker op.

Last but not least een golden oldie. Voor mij althans. Misschien ken je hem al lang, maar misschien ook nog niet. In dit filmpje laat Elle haar mega stash zien in een prachtige kast. Als ik later op mezelf woon en veel geld te besteden heb, wil ik ook zo’n speciale perfecte kast voor mijn make-up.

Ik moet bekennen dat ik de laatste tijd niet veel youtubers echt volg, ik zoek vaak naar dingen die ik wil zien of ik klik door na het bekijken van een filmpje. Als je dus nog aanraders of prachtige stashes hebt waarvan je denkt dat ik die echt even moet kijken, let me know!

Kan jij ook zo genieten van het kijken naar dit soort filmpjes?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog