Yves Rocher – green tea shower gel

Shower gel is een product wat ik niet meer weg kan denken uit mijn leven. Je kunt je natuurlijk ook wassen met stukken zeep, maar ik merk dat mijn huid daar toch sneller van uitdroogt. Met een fijne shower gel heb ik dit veel minder. Shower gels koop ik vaak puur omdat ik ze lekker vind ruiken. Of als iemand anders er heel enthousiast over is én ze lekker ruiken. Laatst kocht ik wast bij Yves Rocher en kreeg deze schattige green tea shower gel erbij. Kijk je mee of ie fijn is?

Ik heb een mini van 50 ml. De verpakking is verder hetzelfde als die van de full-size, alleen dan kleiner. Het flesje is van hard, doorzichtig plastic gemaakt met een draaidop. Niet heel bijzonder, maar het werkt prima. Zo’n mini is altijd handig, voor als je op reis gaat of om mee te nemen als je ergens anders moet douchen.

Deze shower gel heeft dezelfde geur als de eau de toilette thé vert van Yves Rocher. Volgens Yves Rocher geeft deze shower gel luchtig schuim en laat een subtiel parfum op de huid achter. Klinkt prima.

De geur is erg fris. Hij ruikt, hoe verrassend, naar groene thee. Je moet er van houden, maar ik vind hem erg lekker. Vooral als ik een lange dag gehad heb is deze geur fijn. Het is echt een opfrisser. Ik denk dat ie ook heerlijk is in de zomer. De shower gel schuimt heel licht en laat mijn huid inderdaad lekker ruikend achter. Ook wordt mijn huid niet droog van deze shower gel. Dat vind ik echt een groot pluspunt. Verder doet ie prima zijn werk. Hij is niet heel bijzonder, maar dat hoeft ook niet. De green tea shower gel is gewoon goed.

De Green tea shower gel is een prima product. De geur is erg lekker en de shower gel zelf doet prima z’n werk. De geur blijft subtiel hangen, wat ik zelf wel prettig vind. De full-size van 200 ml kost 3,90. Niet heel goedkoop, maar ook niet duur. Vaak zijn er bij Yves Rocher aanbiedingen, waardoor je hem misschien wel voor minder kunt scoren.

Welke shower gel gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog