Lancôme – liner plume eyeliner

Eyeliner is echt een product wat ik bijna dagelijks gebruik. Soms pak ik ook wel eens een oogpotloodje om een mooi zwart of donkerbruin lijntje te zetten. Maar als ik ga voor vloeibare eyeliner, pak ik de plume liner van Lancôme. Deze eyeliner gebruik ik al een tijdje en ik kan alvast verklappen dat ie erg goed zijn werk doet.

De eyeliner ziet er vrij simpel uit. Hij doet me een beetje denken aan een zwarte stift, maar dat is het in principe eigenlijk ook. De liner ligt lekker in je hand door de kleine versmalling waar je hem vast kunt houden. Verder valt er niet veel bijzonders te zeggen over de verpakking.

De liner plume eyeliner is een stift eyeliner. Je hoeft dus niet je kwastje in een vloeibaar goedje te dopen, deze stift doet dat als het ware al voor jou. Eigenlijk werkt deze eyeliner precies hetzelfde als hoe je gewone kleurstiften gebruikt.

Volgens Lancôme heeft de liner plume eyeliner een hele fijne punt voor een nauwkeurig en intens lijntje dat wel 6 uur lang houdt. De lang houdende formule zou snel drogen en niet vlekken. De glinsterende diepzwarte kleur vangt het licht en vergroot de oogopslag. Klinkt als een prima eyeliner!

Hier zie je de eyeliner op de binnenkant van mij arm. De eyeliner kan een mooie, strakke, maar ook diepzwarte lijn trekken. Ernaast heb ik met het puntje een kronkelig lijntje getrokken. Deze is iets minder zwart, omdat ik hiervoor alleen het uiterste puntje heb gebruikt. Door het vele gebruik is het puntje iets minder zwart dan de rest van de stift, maar dat merk ik alleen bij dit soort lijntjes en pas na maanden gebruik. Dit valt dus te verwaarlozen. De strakke lijn is erg goed gepigmenteerd, iets waar ik erg blij mee ben. Ik wil namelijk dat mijn eyeliner goed zwart is en niet waterig of grijs.

De eyeliner droogt erg snel, wat ik prettig vind werken. Zo krijg je niet snel vlekken of een uitgelopen eyeliner. Ook gedurende de dag geeft de eyeliner niet af en blijft muurvast op z’n plek zitten. Lancôme belooft dat ie wel 6 uur lang blijft zitten, maar ik durf te zeggen dat ie veel meer aan kan. Ik doe de eyeliner ’s ochtends op en als ik hem er ’s avonds na een lange dag afhaal zit ie nog bijna net zoals ik hem aan had gebracht.

Ik heb al enorm veel reviews van dit soort eyeliner stiften voorbij zien komen en vaak waren de stiftjes heel snel uitgedroogd. Hier heb ik helemaal geen last van met de liner plume. Ik gebruik deze eyeliner echt al maanden en hij is nog steeds heel mooi zwart. Oké, het uiterste puntje iets minder, maar dat vind ik niet zo storend. Als ik de eyeliner een beetje schuin tegen mijn ooglid aanleg, kan ik nog een strakke en zwarte lijn trekken.

Ik ben heel erg tevreden over de liner plume van Lancôme. Hij is mooi zwart, kan een strakke lijn trekken, blijft de hele dag perfect op zijn plek en laat geen vlekken achter. Wel moest ik even flink slikken toen ik de prijs zag. De liner plume eyeliner van Lancôme kost namelijk 36,95. Ik heb deze eyeliner een keer gekregen, maar zo veel geld zou ik denk ik toch niet neerleggen voor een eyeliner. Maar tja, je krijgt er wel een hele fijne eyeliner voor terug…

Welke eyeliner gebruik jij?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog