Max & More – eye-liner

Vloeibare eyeliner vind ik prachtig, maar erg makkelijk vind ik het niet. Vooral als ik haast heb, laat ik vloeibare eyeliner liever links liggen. Een zwart potloodje daarentegen, werkt wel lekker snel voor mij omdat dit makkelijker te corrigeren is. Het perfecte zwarte potloodje heb ik nog niet gevonden, dus toen mijn moeder vroeg of ik de eye-liner van Max & More wilde proberen omdat ze er twee had, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen.

Max & More is het make-up merk wat verkrijgbaar is bij Action. De laatste tijd zie ik steeds meer positieve dingen over producten van dit merk voorbij komen. Ik heb zelf nog niets van dit make-up merk, dus ik was erg benieuwd.

Het potloodje ziet er vrij simpel uit. Gewoon zwart met de merknaam erop gedrukt in het wit. Aan het uiteinde van het potloodje zit een smudger, waarmee je je gezette lijntje kunt vervagen. Dat vind ik wel een leuk extraatje. De dop van het potloodje blijft helaas niet zo goed zitten. Deze is iets te groot, waardoor ie heel snel van de punt af glijdt. Ik zou deze eye-liner dus niet los in je tas gooien. De kans dat de dop eraf gaat is groot.

Hier zie je de swatches van het potloodje. De linker swatch is na een paar keer heen en weer gaan. De andere twee zijn met één streep gemaakt. Ik moet eerlijk zeggen dat dit me tegen viel. De eerste streep is vrij zwart, maar dat komt door de verschillende laagjes. De andere twee zijn niet echt mooi zwart. Meer een beetje grijzig.

Het puntje is vrij hard. Hierdoor is het lastig een mooie strakke lijn te zetten die ook nog eens goed zwart is. Ik moet echt een paar keer over dezelfde plek heen om het mooi zwart te krijgen. Helaas wordt mijn lijntje hier niet beter op. Wel blijft het aangebrachte lijntje de hele dag op z’n plek. De houdbaarheid is dus erg goed.

Ik word niet heel enthousiast van dit potloodje. De punt is vrij hard, waardoor je een paar keer heen en weer moet gaan om een duidelijke zwarte lijn te kunnen zetten. Ik heb liever een wat romiger potlood dat in één keer een zwarte lijn afgeeft. Wel blijft ie de hele dag op z’n plek zitten. Wil je dus een subtiel lijntje boven je wimperrand die de hele dag blijft zitten? Dan is dit potloodje wel wat voor jou. Dit potloodje is verkrijgbaar bij Action. Ik weet niet precies hoe veel ie kost, maar ik gok dat ie niet duurder zal zijn dan 1,-

Gebruik jij vaak vloeibare eyeliner of ga je toch liever voor een potloodje?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog