OPI – panda monium pink

In het najaar draag ik graag wat donkerdere kleuren nagellak, want dat doe ik in de zomer eigenlijk niet. Denk hierbij aan heel dieprood of een hele mooie donkerblauw. Hoewel de herfst al begonnen is, probeer ik me toch nog een beetje vast te houden aan de zomer en kan ik de lieve en vrolijke kleurtjes nog niet helemaal achter me laten en echt switchen naar donker. Vandaar dat ik mijn nagels afgelopen weekend lakte met OPI’s panda monium pink. Vandaag wil ik deze dan ook graag aan je laten zien. Benieuwd?

Panda monium pink zit in een groot, glazen flesje met een lange, zwarte dop. Precies zoals ik gewend ben van OPI. Ik vind de flesjes van OPI er chique en luxe uitzien. Het kwastje is vrij breed, waardoor je heel makkelijk je nagels kunt lakken en in twee stroken je nagel volledig bedekt hebt.

Volgens OPI kun je met deze nagellak egaal en streeploos lakken. Het zakje zou veel kleurpigment bevatten, lang blijven zitten én een geweldige, glanzende finish hebben.

Panda monium pink is een hele mooie pastelkleurige roze/lila. Hierboven kun je zien hoe de lak er op mijn nagels uitziet. Ik draag hier twee laagjes en dan dekt ie perfect. Één laagje is te weinig, want dan lijkt ie vrij streperig. Ik vind het echt een leuk kleurtje, want hij ziet er netjes maar toch vrolijk uit.

Naast de dekking ben ik ook te spreken over de houdbaarheid. Deze lak blijft bij mij ongeveer 3 tot 4 dagen goed zitten. Dat is voor mij al aardig wat, de meeste nagellakken blijven bij mij ongeveer 2 of 3 dagen goed zitten. Wel duurt het ietsjes langer voordat de lak helemaal droog is dan ik verwachtte. De lak is vrij creamy en daardoor ook wat dikker. Hierdoor moet je gewoon net iets langer wachten totdat ie droog is, dat vind ik wel een klein minpuntje.

Ik ben erg blij met panda monium pink van OPI. De kleur is mooi, hij dekt goed en brengt makkelijk aan. Ook is de houdbaarheid van deze lak prima. Hij blijft bij mij ongeveer 3/4 dagen perfect zitten en dat is aardig wat voor mijn doen. Wel duurt het even voordat ie droog is en zijn de lakjes van OPI ietsjes prijziger. Voor één lakje betaal je namelijk 14,95.

Draag jij nu nog pastelkleurtjes?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog