Sabon – body lotion

In mij body lotion collectie kwam ie al eventjes voorbij, maar deze body lotion van Sabon heeft nog niet de aandacht gekregen die ie verdient. Daarom laat ik je vandaag deze heerlijk ruikende body lotion zien. Kijk je mee?

De pot waarin de body lotion zit, geeft me gelijk een luxe gevoel. De pot is van glas en de deksel is heel mooi goudkleurig. Het sierlijke lettertype en de gouden details op de sticker maken het plaatje compleet.

Volgens Sabon heeft deze body lotion een smeuige textuur die meteen door de huid wordt geabsorbeerd. De lotion voedt en verjongt de huid. De huid wordt merkbaar zachter en soepeler. De lotion laat een subtiele geur achter en de Patchouli, lavendel en vanille hebben een kalmerende en rustgevende werking op de huid. De lotion bevat ook SPF 4. Volgens Sabon is de lotion geschikt voor alle huidtypes en kun je hem dagelijks gebruiken. Je brengt hem dan na het douchen aan en masseert hem totdat ie volledig is ingetrokken. Sabon belooft aardig wat met deze body lotion!

Sabon heeft allerlei heerlijke geurencombinaties. Mijn favoriet is die met Patchouli, lavendel en vanille. Dit is dan ook de geur die ik in mijn bezit heb. Ik moet eerlijk toegeven, ik hou helemaal niet van lavendel. Gelukkig ruik ik dit helemaal niet bij deze lotion, anders zou ik hem echt niet lekker vinden. Het is een hele aparte, maar echt onwijs lekkere combinatie. Als je een keer bij Sabon bent, ruik hem even!

De textuur is heel anders dan ik gewend ben. Het is geen butter, geen hele vloeibare en geen gel-achtige substantie. Ik denk dat deze lotion tussen een butter en een vloeibare substantie in zit. Het lijkt en beetje op slagroom, alleen dan niet luchtig. Dit werkt overigens heerlijk.

De lotion trekt ook vrij snel in. Hij is niet gelijk ingetrokken, zoals Sabon suggereert, maar erg lang duurt het ook niet. Ik smeer mijn huid hier niet iedere dag mee in en ook niet perse na het douchen. Ik merk dat mijn huid na het gebruiken van deze lotion een stuk zachter aanvoelt en gehydrateerd is. De heerlijke geur blijft subtiel hangen, iets wat ik helemaal geen probleem vind. Ook een pluspuntje is natuurlijk het feit dat deze body lotion SPF bevat. Niet veel, maar toch!

Ja, ik ben fan van deze heerlijke body lotion. De geur is echt geweldig, hij trekt snel in en maakt mijn huidje heerlijk zacht en gehydrateerd. Deze body lotion is te koop bij Sabon. De prijs is helaas iets minder leuk. Voor 200 ml betaal je 19,95.

Welke body lotion gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog