Moody monday #11

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 11 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Byaranka – tip: designer outlet Roermond
Ik hou van sale en van outlets. Ik hoorde al meerdere keren verhalen over de designer outlet in Roermond en dit leek me dan ook enorm leuk. Helaas ben ik er zelf alleen nog nooit geweest. Vandaar dat ik het artikel wat Aranka schreef over haar ervaring erg fijn vond.

Beautylab – waarom je nachtcrème en alles met SPF zou moeten skippen
Ik heb een hele lichte huid en verbrand daardoor snel als ik mezelf niet goed genoeg insmeer. Ik doe dan ook graag mee aan de hype die rond SPF producten hangt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het een pluspunt vind als het in mijn producten zit. Maar dit artikel van Serena zette me wel aan het denken. Is het wel zo goed om altijd maar je huid af te sluiten voor de zon?

Silkeblogs – H&M pure velvet cream blusher & cream lip colour
Een tijdje terug las ik al dat H&M haar make-up collectie vernieuwd had. Hoewel ik nieuwsgierig was, is het er om de een of andere reden nog niet van gekomen om de collectie daadwerkelijk even te bekijken of te proberen. Toen ik bij Silke een review tegenkwam van twee H&M make-up producten, werd ik weer aan de collectie herinnerd. Misschien moet ik er toch maar eens wat van proberen…

Lekker & simpel – 5x de lekkerste gerechten met broccoli
Sinds ik op kamers woon, kook ik vaak. De ene keer kook ik uitgebreider en gezonder dan de andere keer, maar dat maakt niet uit. Ik ben een groot fan van broccoli, vooral als het ergens doorheen zit. Dus toen ik dit artikel zag met 5 gerechten met broccoli, moest ik deze gewoon met je delen.

Van welke posts wordt jij blij op de vroege maandag?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog