Moody monday #19

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 19 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

1. Curvasious – Rituals the ritual of karma
Rituals vind ik een heel fijn merk. Als ik een Rituals product onder de douche gebruik, heb ik altijd net een wat luxer gevoel dan wanneer ik een gewone douchegel gebruik. Laatst kwam ik in de winkel de leuke, limited collectie van Rituals tegen: the ritual of karma. Deze lijn met producten ruikt enorm lekker en toen ik de review van Desirée las, was ik om. Ik ga binnenkort maar weer eens langs de Rituals winkel.

2. Lekker en Simpel – Nutella mug cake
Als je vriendinnen je een Nutella kookboek geven, weet je pas hoe erg je van Nutella houdt. Hoewel er enorm veel recepten in dat Nutella boek staan, kwam ik laatst een recept tegen wat ik (volgens mij) niet in het boek had zien staan: de Nutella mug cake. Dit moet ik gewoon een keer proberen.

3. The Budget Blog – 6 tips om budget proof van het festivalseizoen te genieten
Het festivalseizoen komt er weer aan. Ik vind festivals enorm leuk, maar vaak kost het ook een hoop geld. Vooral als je er de hele dag bent. Dan ben je behoorlijk wat geld kwijt aan entree, lunch, avondeten en drinken gedurende de dag. Gelukkig kun je met deze tips van Lotte toch een beetje geld besparen tijdens het festivalseizoen!

4. Budgetella – 25x Mac lipsticks die je veel goedkoper kunt kopen
Ik hou van MAC lipsticks. Ik vind ze heel erg fijn en de kleuren zijn prachtig. Ik wist dat er regelmatig dupes te vinden zijn van bepaalde luxe make-up producten, maar dat er een speciaal Instagram account is die dupes deelt, wist ik niet. Hoe leuk is dat om te zien!

Koop jij veel dupes?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog