Moody Monday #60

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een volle en drukke week. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 60 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

La Vie Sanne – Nieuwe handcrèmes van Merci Handy
Sinds mijn handen echt kurkdroog zijn in de winter hou ik van handcrèmes. Mits ze lekker ruiken en goed werken natuurlijk. Ik vind het leuk om nieuwe handcrèmes te testen en te kijken of ze mijn huid écht goed verzorgen. Laatst kwam ik bij Sanne de handcrèmes van Merci Handy tegen. Ze zien er te leuk uit, dus ik wordt hier heel nieuwsgierig van!

BellaMandy – Dit zijn de vreemdste kledingstukken die je ooit gezien hebt
Ik vind kleding heel leuk, maar fashion is niet helemaal mijn ding. Of althans, ik ben er gewoon geen ster in. Met make-up weet ik me veel beter raad. Maar ook ik als niet-fashionchick weet dat er rare kledingstukken bestaan én wanneer ze echt te raar zijn. Deze blogpost laat je een paar vreemde kledingstukken zien, echt hilarisch!

Cynthia – voorkom boetes als je blogt
Ook wil ik een wat serieuzer artikel met je delen. Wanneer je blogt, is de kans groot dat je afbeeldingen gebruikt. Misschien maak je al je foto’s zelf, maar het kan ook zijn dat je hier en daar wel eens een foto gebruikt van het internet. Dat kan je een boete opleveren als je foto’s gebruikt die je niet zo maar mag gebruiken. Ik raad je aan om het artikel van Cynthia even te lezen als je hier meer over wilt weten.

Fablouise – Primark PS Nudes collectie
Primark is enorm goed bezig met haar make-up collectie. Zo kwam ik bij Laura hun prachtige nieuwe collectie tegen: de Nudes collectie. Een lijn met allemaal prachtige nude producten met een hele mooie vormgeving. Normaal gesproken ben ik niet zo nieuwsgierig naar Primark make-up, maar voor deze collectie maak ik een uitzondering! Ben je benieuwd wat voor producten er in deze collectie zitten? Lees dan even het artikel op Fablouise!

Wat vind jij van Primark make-up?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog